Komplett Bank endrer sitt bonusprogram

Foto: Komplett.no

Komplett Bank endrer sitt bonusprogram

Banken endret i sommer bonuspoengrutinene for sitt populære kredittkort, og med det fulgte både positive og negative konsekvenser. På plussiden har opptjeningen i seg selv økt, men på den motsatte enden av skalaen har muligheten for dobling av poeng hos Komplett forsvunnet i sin helhet.

Publisert: 23.11.2018

Komplett.no er et kjent merkenavn for de aller fleste her til lands, og det er derfor ikke så merkelig at lanseringen av et eget kredittkort raskt ble en suksess. Den fremste fordelen med Komplett Bank MasterCard var nemlig muligheten for dobling av poeng gjennom kjøp i nettbutikken, men med sommerens endringer har denne bonusordningen nå blitt avviklet.

Endringen tredde offisielt i kraft den 1. august i år, og samtidig med at muligheten for dobling forsvant, økte også grunnsatsen for bonusopptjeningen ved Komplett.no og Komplett Group-eide Blush.no fra 3 til 4 prosent.

Les også: SAS endrer bonus­opptjeningen på billig­billetter

Betal faktura med poeng
En annen konsekvens av endringene er at poengene man tjener opp ikke lengre kan tas ut som kontanter eller benyttes til å handle på enkelte nettsteder. Nå har man i stedet valget om å benytte poengene til å redusere den månedlige fakturaen, en ordning de forøvrig allerede har opererte med i en årrekke. Den største forskjellen i så henseende er at det er satt mer i praksis, og med Komplett Bank har man for øvrig inntil femti dagers rentefri kreditt.

Les også: Norwegian nedjusterer sin CashPoint-ordning

Slik får du bonus med Komplett Bank MasterCard
Som nevnt tidligere er den nye bonussatsen på fire prosent per gjennomførte kjøp hos Komplett og Blush.no, noe som tilsvarer 4 bonuspoeng per 100 brukte krone. Handler du eksempelvis for 500 kroner vil du motta 20 bonuspoeng. Enkelt og greit.

I tillegg til dette får man også to prosent på øvrig netthandel – så lenge denne er registrert som e-handelsvirksomhet i MasterCard sitt bransjeregister – og en prosent på resterende kjøp, både digitalt og i fysiske butikker.

Samtidig bør man også være oppmerksom på at bonusopptjeningen har et øvre tak. I realiteten innebærer dette at man maksimalt kan tjene opp mot 500 poeng per måned og inntil 2000 poeng i løpet av et år.