Om oss

Kredittesten.no er en nettside for testing og sammenligning av kredittkort og forbrukslån. Vårt mål er å gjøre det lettere for deg som forbruker å sammenligne og finne det beste tilbudet. Vi har også tilsvarende sider i Danmark og Sverige.

I tillegg ønsker vi å gi deg gode tips og råd til hvordan du kan benytte kredittkort og forbrukslån. Du kan følge med på siden vår for å holde deg oppdatert, eller abonnere på vårt.

Vi vil også understreke at Kredittesten.no ikke er en tilbyder av finansielle tjenester, vi driver kun med opplysning og testing av finansielle tjenester i et forbrukerperspektiv. I tillegg linker vi til selskaper som driver med dette, for å gjøre det enkelt for deg å benytte tilbudene etter du har lest våre sammenligninger og tester.

Visjon og mål:

Gjøre det lettere for forbrukeren å finne det beste forbrukslånet til sitt bruk.

Ansvar og sikkerhet

Kredittesten.no tar forbehold om at endringer i priser, renter og vilkår hos finansinstitusjonene forekommer, og anbefaler at du leser igjennom vilkår og prislister hos de respektive leverandørene får du sender inn søknad.

Kredittesten.no påtar seg ingen ansvar for tjenester og innhold på sidene det lenkes til og vises til.

Kontakt oss

Har du spørsmål, tips til forbedring, ris eller ros å gi til oss vil vi gjerne høre fra deg. Benytt gjerne skjemaet under.

Tjenesten er levert av Fagweb AS (org.nr: 912 676 196)

Tlf: 23 90 52 51

E-post: [email protected]