Test av Bank2 lån og Refinansiering

Bank2 lån og Refinansiering

Karakter

Test av Bank2 lån og Refinansiering

KarakterAldersgrense: 18 år
Lånebeløp: 300.000 - 10.000.000 kroner
Responstid: Svar innen 24 timer

Søk nå

Vår vurdering

Bank2 er en annerledes utlåner enn de andre vi har testet i form av at de tilbyr lån med sikkerhet. Dette er et glimrende lån for deg som ønsker å refinansiere lån og utestående gjeld og simpelthen komme seg ut av økonomiske problemer. Også personer med betalingsmarkeringer kan søke på lån hos Bank2.

Lån med sikkerhet gir lavere renter

Sammenlignet med de andre aktørene vi har testet, som tilbyr lån uten sikkerhet, tilbyr Bank2 lån med sikkerhet. Det betyr at du pantsetter eiendeler som bolig eller hytte som sikkerhet i lånet. Dette medfører følgelig en lavere risiko for utlåner, noe som igjen fører til at Bank2 kan tilby noe lavere rente enn utlånere av forbrukslån uten sikkerhet. Den nominelle renten hos Bank2 starter allerede på 4,95 %.

Bank2 er den eneste banken i Norge som kan skilte med å ha spesialisert seg på refinansiering, og bidrar derfor gjerne til å finne den enkleste løsningen for deg som ønsker å få bukt med gjeld og økonomiske hinder.

Lån penger med betalingsanmerkning

Bank2 skiller seg også positivt ut ved å kunne tilby lån også til personer som har betalingsanmerkninger fra tidligere låne- og kredittforhold. Dersom du ikke kvalifiserer deg til lån hos andre utlånere på grunn av inkassosaker eller betalingsanmerkninger er derfor Bank2 et veldig godt alternativ. Slik blir det enklere for deg å kvitte deg med gjeld og få en ny start på økonomien.

Blant forbrukslånene vi har testet er Bank2 den eneste utlåneren som tilbyr lån til deg med betalingsanmerkning.

Refinansier lån med Bank2

Som tidligere nevnt har Bank2 spesialkompetanse på refinansiering, noe som innebærer at du kvitter deg med gebyrer og opphopede renter hos andre banker og utlånere ved å ta opp ett lån for å samle utgiftene under én betalingspost og én rentesats framfor mange forskjellige. Dersom du har problemer med å betjene lånet du har i dag, og kanskje har utestående kredittgjeld er det bedre for økonomien din å samle alt under samme lån. Skal du dessuten refinansiere boliglån hos Bank2 i dag kan du mest sannsynlig refinansiere lånet hos banken din etter en stund.

Ta opp boliglån med Bank2

Med Bank2 kan du dessuten ta opp boliglån, noe de andre lånene vi har sammenlignet ikke kan tilby på grunn av lavere lånegrense. Hos Bank2 kan du låne så mye som 10 millioner kroner, og laveste lånesum er 300 000 kroner. Du kan få en nedbetalingstid på mellom 10 og 30 år.

Søk nå

Fordeler

  • Mulighet til å starte på nytt økonomisk.

  • Refinansiering for deg med bolig eller annen sikkerhet

  • Gunstig refinansieringsrente, fra 4,95%.

  • Du kan søke selvom du har betalingsanmerkninger og/eller inkasso.

  • Bank2 former refinansieringen for deg.

Ulemper

  • Etableringsgebyr på 2 % og 15 000 kroner minimum.

Betingelser

  • 23 års aldersgrense.

  • Fast inntekt.

  • Norsk statsborger.

  • Pant i fast eiendom eller kausjonisk.

Hva er din erfaring med Bank2 lån og Refinansiering?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Bank2 lån og Refinansiering

Søk nå

Vår vurdering av forbrukslånet: Karakter

 

Gebyroversikt
Etableringsgebyr – 2% av lånebeløpet, minimum kr 15 000

Eff.rente 5,34 %, 2 mill., o/25 år, totalt: 3 581 354,- (Med sikkerhet i bolig)

Søk nå