Test av re:member black kredittkort

re:member black kredittkort
Karakter

Test av re:member black kredittkort

KarakterAldersgrense: 18 år
Lånebeløp: 150 000 kroner
Responstid: Umiddelbart svar

Eff. rente 25,4 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1466. Totalt: 16.466

Aldersgrense

18 år

Kredittramme

Inntil 150 000 kr

Rentefrihet

45 dager

Årsavgift

0 kr

Kontaktløs

Ja

Smartbetaling

Nei

Låneeksempel: Eff. rente 25,4 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1466. Totalt: 16.466
Foruten om en romslig rentefrihet og en solid kredittramme, kan re:member black først og fremst skilte med et meget godt og omfattende fordelsprogram. Dernest har kortet også funnet rom til å inkludere reise- og avbestillingsforsikring, og kombinerer man dette med en rekke andre godsaker, sitter man fort igjen med et meget solid pakketilbud.En av de viktigste parameterne i vår sammenligning av kredittkort er utgiftene knyttet til gebyrer, og i denne sammenhengen kan re:member black både by på fri etablering og null og niks i hverken årsgebyr eller ved bruk i butikk og på nett.

Stort fordelsprogram med gode rabatter

Som nevnt innledningsvis får du som kunde tilgang til re:members fordelsportal Reward, hvor det bys på opp mot 25 prosent rabatt i mer enn 230 nettbutikker, og innbefatter kategorier som reise, elektronikk, sminke, kosmetikk, klær og mote og mye mer. Om du er av typen som titt og ofte handler på nett , eller simpelthen ønsker å dra nytte av rabatter på dagligdags basis, kan det være betydelige summer å hente her.

Gode forsikringsavtaler

Foruten om den inkluderte reiseforsikringen kan man også gjøre hverdagen enda sikrere gjennom aktørens egne Trygghetspakke. Denne ble lansert i begynnelsen av mars i fjor, og samlet da en rekke av re:member sine mest populære forsikringer i én enkelt polise. Trygghetspakken ligger på 249 kroner i året, og inkluderer velkjente ting som ID-tyveri-, uhells- og egenandelsforsikring for leiebil.Reiseforsikringen koster deg derimot ingen verdens ting, så lenge du betaler minimum halvparten av dine reisers totale transportkostnader med kredittkortet.

Fordeler

 • 45 dager rentefri kreditt
 • Opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker
 • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet
 • Kredittgrense på inntil 150 000
 • Ingen årsgebyrer
 • Tilgang til en rekke fordelaktige forsikringer gjennom Trygghetspakken (valgfri)

Ulemper

 • Unødvendig høye gebyrer på kontantuttak

Betingelser

 • Du må ha fylt 18 år
 • Du må ha en årlig inntekt over 150 000 kroner

Rabattordninger

re:member black byr på en rekke rabatter og bonusordninger gjennom sitt Reward-program, og under kan du se en oversikt over noen av fordelene man oppnår ved å benytte kortet:

 • Opptil 10 % rabatt på Expedia.no
 • Opptil 10 % rabatt på Hotels.com
 • Opptil 8 % rabatt på CDON.com
 • Opptil 7 % rabatt på Adlibris
 • Opptil 5 % rabatt på AliExpress
 • Opptil 4 % rabatt på Booking.com
 • Opptil 3 % rabatt på Dustin Home
 • Opptil 2 % rabatt på Apple Store

Forsikringer

Med re:member black har du reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet, så lenge du betaler minst halvparten av dine reisers totale transportkostnader med kortet.

Utover dette må også reisen startes og avsluttes i Norden, og for innenlandsreiser kreves det minimum én overnatting eller at man har benyttet fly som transportmiddel. Når disse kravene er imøtekommet er den gjeldende for reiser på inntil 90 dager, samtidig som ulykke, avbestilling og reisesyke/hjemtransport ikke gjelder for personer over 80 år. På samme tid gis det også redusert erstatning for personer over 67 år.

Type forsikring: Inkludert forsikring

re:member har valgt å samle sine mest populære forsikringer i én enkelt avtale, og denne inkluderer ID-tyveri, egenandelsforsikring for leiebil og uhell ved varekjøp.

ID-tyveri sørger for øyeblikkelig hjelp ved tilfeller av ID-tyveri med dekning for juridisk bistand på inntil 1 million kroner. Egenandelsforsikring for leiebil dekker på sin side inntil 25 000 kroner av egenandelen per skadetilfelle, mens uhell ved varekjøp dekker reparasjon eller erstatning om en vare skulle bli skadd.

Type forsikring: Betalt tilleggsforsikring
Pris: 249 kr/år

Betalingsforsikring Plus dekker deler av kredittkortets utestående beløp ved tilfeller av arbeidsledighet og -uførhet, alvorlig sykdom eller dødsfall.

Ved ufrivillig arbeidsledighet eller permittering dekkes 5 % av den månedlige utestående saldoen etter 30 dager og i inntil 12 måneder. Samme beløp dekkes også ved 100 % midlertidig arbeidsuførhet eller sykemelding, med unntak av den trer i kraft allerede etter 21 dager. For selvstendig næringsdrivende dekkes 5 % av den månedlige utestående saldoen i inntil 3 måneder ved sykehusopphold utover 7 dager, mens hele din utestående saldo (opp til kredittgrensen) dekkes ved kritisk sykdom eller dødsfall.

Type forsikring: Betalt tilleggsforsikring
Pris: 0,6 % av din månedlige utestående saldo

Hva er din erfaring med re:member black kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Remember Kredittkort
Average rating:  
 8 reviews
by Jan on Remember Kredittkort
Fornøyd kunde

Jeg har hatt Re:member Gold siden jeg fylte 18 og fikk kredittgrense på 5000,- fikk deretter økt uten problem til 15.000, 30.000,-, og nå, 150.000,- uten noe problem. Jeg er 23 nå med boliglån over 11 millioner, og har under hele mitt 5årige kundeforhold fått god service, hjelp når det trengs, og ekstra sikring mot svindel. De har blokkert et par svindelforsøk, og deretter ringt meg. Det setter jeg pris på, samt rabattene som inkluderes og forsikringene. Det eneste jeg kunne ønsket meg var Eurobonusopptjening og lounge på flyplasser. Jeg har derfor også et American Express i tillegg. Alt i alt, et bra kort med gode betingelser, ingen årsgebyr og flott service! Men de kunne godt hatt mer eksklusive kundefordeler for gode kunder med høy inntekt onde vil utvide porteføljen sin.

by teebee on Remember Kredittkort
vanskelig å få rabatt

dette og de fleste andre kortene med rabatter der man er avhengig av cookies for å få rabatten er unødvendig vanskelig å bruke. at man ikke bare får rabatten ved kjøp fra aktuell butikk skjønner jeg ikke.

by Martin on Remember Kredittkort
Remember!

Bra rabatter remember bruker jeg på alt jeg kjøper på nettet og sparer masse i løpet av året!

by Robert on Remember Kredittkort
Ikke så bra som annonsert

Kortet er vel og bra i forhold til forsikring og rentefri betalingutsettelse, men dette har mange kort. Når det kommer til nettrabatten er mye av prosentene og tilbudene bare tull og tøys.Kortet gir 10% på hotels.com for eksempel - dette får du via hotels.com app på telefonen også. På dette kreditkortet gies det ikke rabatt på frakt eller mva - det gjør det via appen.Over halvparten av de sjekkede nettbutikkene krever at man betaler frakt - om frakten er 99 kr eller mer må man med andre ord handle for 1250,- kr eller mer for å gå i null med andre ord. Dette gjelder også de butikkene med nettrabatt hvor det finnes fysisk butikk - her gjelder IKKE rabatten og man blir påtvunget frakt.Alt i alt et helt OK kort uten noe mer, mange av rabattene som kortet tilbyr går bort m.t.p. frakt og en del av prosentene er like enkle å skaffe seg på annet vis.

by Lasse Rød on Remember Kredittkort
Ønsker kortet men blir avvist

Ønsker dette kortet, men blir avvist. Jeg er 25 år, årlig inntekt på >500.000. Har ikke boliglån, studielån på 230 000 ellers ingen lån. Hvorfor er det eneste kortet dere anbefaler meg re:member blue? Hvorfor blir søknaden min avvist?

Hei Lasse, vi kan dessverre ikke si noe om hvorfor du ikke fikk din søknad godkjent, men anbefaler deg å høre med Entercard som leverer Re:member kredittkortet. Dine nøkkeltall som du oppgir burde være tilstrekkelig for flere av kortene, men det er likevell kortutstederen som gjør en vurdering av deg som kunde. Vi anbefaler deg å søke de kortene du ønsker, og ta dialogen videre med kortutstederne om du ikke får det godkjent:) Lykke til!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»