Kredittkort fra Remember – Kåret til beste kredittkort

Test av Remember Mastercard kredittkort

Remember Mastercard kredittkort
Karakter

Test av Remember Mastercard kredittkort

KarakterAldersgrense: 18 år
Lånebeløp: 150 000 kroner
Responstid: Umiddelbart svar

Søk nå

Vår vurdering

Kredittkortet fra Remember gjør det jevnt over godt innenfor flere kategorier i vår test, og lander med det trygt på det øvre sjiktet av tabellen. Kortet kan først og fremst skilte med et meget godt fordelsprogram – bedre kjent som Reward – en romslig rentefri periode og en kredittgrense på drøye 150 000 kroner. I tillegg til dette får man dessuten reiseforsikring inkludert i kortet, på toppen av en rekke andre godsaker.

En av de viktigste parameterne i vår test av kredittkort er utgiftene knyttet til gebyrer, og i denne sammenhengen kan Remember både by på fri etablering og null og niks i hverken årsgebyr eller ved bruk i butikk og nett.

Stort fordelsprogram med gode rabatter

Som nevnt innledningsvis får du tilgang til fordelsportalen Reward med kredittkortet fra Remember. Programmet byr på opp mot 25 prosent rabatt i mer enn 230 nettbutikker, og innbefatter kategorier som reise, elektronikk, sminke, kosmetikk, klær og mote og mye mer. Om du er av typen som handler på nett titt og ofte, eller simpelthen ønsker å dra nytte av rabatter på dagligdags basis, kan det fort være store summer å hente her.

Gode forsikringsavtaler

Foruten om den inkluderte reiseforsikringen kan man også gjøre hverdagen enda sikrere gjennom aktørens egne Trygghetspakke. Denne ble lansert i begynnelsen av mars, og samlet en rekke av Remembers mer populære forsikringer i en enkelt polise. Trygghetspakken ligger på 249 kroner i året, og inkluderer ID-tyveri-, uhells- og egenandelsforsikring for leiebil.

Reiseforsikringen koster deg derimot ingen verdens ting, så lenge du betaler minimum halvparten av reisens totale transportkostnader med kredittkortet.

Søk nå

Fordeler

 • 45 dager rentefri kreditt
 • Opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker
 • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet
 • Kredittgrense på inntil 150 000
 • Ingen årsgebyrer
 • Tilgang til en rekke fordelaktige forsikringer gjennom Trygghetspakken (valgfri)

Ulemper

 • Unødvendig høye gebyrer på kontantuttak

Betingelser

 • 18 års aldersgrense
 • Minimum 150 000 kroner i årlig inntekt

Rabattordninger

Remember byr på en rekke rabatter og bonusordninger gjennom sitt Reward-program, og under kan du se en oversikt over noen av fordelene man oppnår ved å benytte kortet:

 • Opptil 10 % rabatt på Expedia.no
 • Opptil 10 % rabatt på Hotels.com
 • Opptil 8 % rabatt på CDON.com
 • Opptil 7 % rabatt på Adlibris
 • Opptil 5 % rabatt på AliExpress
 • Opptil 4 % rabatt på Booking.com
 • Opptil 2 % rabatt på Apple Store
 • 60 kroner i rabatt hos SAS

Hva er din erfaring med Remember Mastercard kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Remember Kredittkort
Average rating:  
 8 reviews
by Jan on Remember Kredittkort
Fornøyd kunde

Jeg har hatt Re:member Gold siden jeg fylte 18 og fikk kredittgrense på 5000,- fikk deretter økt uten problem til 15.000, 30.000,-, og nå, 150.000,- uten noe problem. Jeg er 23 nå med boliglån over 11 millioner, og har under hele mitt 5årige kundeforhold fått god service, hjelp når det trengs, og ekstra sikring mot svindel. De har blokkert et par svindelforsøk, og deretter ringt meg. Det setter jeg pris på, samt rabattene som inkluderes og forsikringene. Det eneste jeg kunne ønsket meg var Eurobonusopptjening og lounge på flyplasser. Jeg har derfor også et American Express i tillegg. Alt i alt, et bra kort med gode betingelser, ingen årsgebyr og flott service! Men de kunne godt hatt mer eksklusive kundefordeler for gode kunder med høy inntekt onde vil utvide porteføljen sin.

by teebee on Remember Kredittkort
vanskelig å få rabatt

dette og de fleste andre kortene med rabatter der man er avhengig av cookies for å få rabatten er unødvendig vanskelig å bruke. at man ikke bare får rabatten ved kjøp fra aktuell butikk skjønner jeg ikke.

by Martin on Remember Kredittkort
Remember!

Bra rabatter remember bruker jeg på alt jeg kjøper på nettet og sparer masse i løpet av året!

by Robert on Remember Kredittkort
Ikke så bra som annonsert

Kortet er vel og bra i forhold til forsikring og rentefri betalingutsettelse, men dette har mange kort. Når det kommer til nettrabatten er mye av prosentene og tilbudene bare tull og tøys.Kortet gir 10% på hotels.com for eksempel - dette får du via hotels.com app på telefonen også. På dette kreditkortet gies det ikke rabatt på frakt eller mva - det gjør det via appen.Over halvparten av de sjekkede nettbutikkene krever at man betaler frakt - om frakten er 99 kr eller mer må man med andre ord handle for 1250,- kr eller mer for å gå i null med andre ord. Dette gjelder også de butikkene med nettrabatt hvor det finnes fysisk butikk - her gjelder IKKE rabatten og man blir påtvunget frakt.Alt i alt et helt OK kort uten noe mer, mange av rabattene som kortet tilbyr går bort m.t.p. frakt og en del av prosentene er like enkle å skaffe seg på annet vis.

by Lasse Rød on Remember Kredittkort
Ønsker kortet men blir avvist

Ønsker dette kortet, men blir avvist. Jeg er 25 år, årlig inntekt på >500.000. Har ikke boliglån, studielån på 230 000 ellers ingen lån. Hvorfor er det eneste kortet dere anbefaler meg re:member blue? Hvorfor blir søknaden min avvist?

Hei Lasse, vi kan dessverre ikke si noe om hvorfor du ikke fikk din søknad godkjent, men anbefaler deg å høre med Entercard som leverer Re:member kredittkortet. Dine nøkkeltall som du oppgir burde være tilstrekkelig for flere av kortene, men det er likevell kortutstederen som gjør en vurdering av deg som kunde. Vi anbefaler deg å søke de kortene du ønsker, og ta dialogen videre med kortutstederne om du ikke får det godkjent:) Lykke til!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
Remember Mastercard kredittkort

Søk nå

Vår vurdering av kredittkortet: Karakter

 

Gebyroversikt
Årsgebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
Nytt kort: 0 kr
Elektronisk faktura: 0 kr
Papirfaktura: 45 kr
Kopi av faktura: 20 kr
Regnings­betaling: 35 kr + 1 % av sum
Overføring: 35 kr + 1 % av sum
Purregebyr: 70 kr
Overtrekksgebyr: 125 kr
Kontant­uttak i minibank (inn- og utland): 35 kr + 1 % av sum
Kontant­uttak i bank (inn- og utland): 75 kr + 1 % av sum
Bruk hos Posten: 75 kr + 1 % av sum
Valuta­påslag: 1,75 %
Årlig nominell rente: 21,62 %
Mnd. nominell rente: 1,8 %
Årlig effektiv rente: 25,4 %
Min. innbetaling pr. mnd.: 3 % (min. 100 kr)

Eff. rente 25,4 %. 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 466 kr

Søk nå