Kredittkort fra Remember – Kåret til beste kredittkort

Test av Remember Mastercard kredittkort

Remember Mastercard kredittkort

Karakter

Test av Remember Mastercard kredittkort

KarakterAldersgrense: 18 år
Lånebeløp: 150 000 kroner
Responstid: Umiddelbart svar

Søk nå

Vår vurdering

Kredittkortet Remember Black Master Card havner på toppen av vår kredittkorttest. Dette fordi man får tilgang til et utrolig bra fordelsprogram, mange rentefrie dager og muligheten til å få opp til 150 000 kroner i maks kreditt. I tillegg får man gratis reiseforsikring og mye, mye mer.

Et viktig kriterium i vår test av kredittkort er gebyrer. Her ser vi at Remember gir fri etablering, ingen årsgebyr, samt ingen gebyr ved bruk i butikk og på nett i Norge og i utlandet. Dette er viktige faktorer når man vurderer et kredittkort.

Stort fordelsprogram med gode rabatter

Med kredittkort fra re:member får du tilgang til forelsportalen re:member reward. Logg deg inn før du handler på nett, og du kan få opp til 25 % rabatt i over 230 nettbutikker. Dette gjelder innenfor flerfoldige kategorier, som reise, elektronikk, sminke, kosmetikk, klær og mote, med mer. En stor fordel dersom du handler en del på nettet, eller simpelthen vil spare penger på hverdagslige kjøp.

Bredt utvalg forsikringer

I tillegg til gratis reiseforsikring kan man valgfritt også få tilgang til andre forsikringer med dette kortet. Blant annet tilbys det kjøpsforsikring og prisgaranti, nøkkel- og dokumentforsikring, ransforsikring, fører- og passasjerulykkesforsikring, billettforsikring, ID-tyveriforsikring og egenandelsforsikring bilutleie.

Man får en av disse forsikringene gratis første året (valg gjøres ved søknad), og reiseforsikringen gjelder dersom du betaler 50 % eller mer av reisen med kredittkortet ditt.

Dette kortet anbefaler vi på det sterkeste!

Søk nå

Fordeler

 • 45 dager rentefri kreditt

 • Opptil 25 % rabatt i over 230 nettbutikker (Klikk her for å se butikkene)

 • Opptil 20 % rabatt ved en rekke spesialforretninger, restauranter og hoteller (Klikk her for å se hvor rabattene gjelder)

 • Reise- og avbestillingsforsikring (For reiser på opp til 90 dager)

 • Opptil 150 000 i kreditt

 • Ingen årsgebyrer

 • Tilgang på en rekke geniale (valgfrie) forsikringer med lav kostnad (klikk her for å lese mer om forsikringene)

Ulemper

 • Gebyr på papirfaktura

 • Ingen drivstoffrabatt

 • Gebyrer på kontantuttak

Betingelser

 • 18 års aldersgrense

 • Minimum 150 000 i årlig inntekt

Rabattordninger

Med kredittkort fra Remember får du en rekke fordeler hos blant annet:

10% rabatt på Hotels.com

10% rabatt på Expedia.no

5% rabatt på Reisefeber

8% rabatt på Zalando.no

14% rabatt på Nelly.com

4,8% rabatt på Netonnet

3% rabatt på Apple Store

2% rabatt på MPX

10% rabatt på Blivakker.no

10% rabatt på Blush.no

5% rabatt på CDON

4% rabatt på Platekompaniet.no

3% rabatt på Gamezone

Se hele listen over nettbutikker her (over 230 stykk)

Wayne’s Coffee

Ekebergrestauranten

Restaurant Eik

Restaurant Eik Annen Etage

Escalón Tjuvholmen, Oslo

Bølgen&Moi

First Hotels i Norge

Tjuvholmen Sjømagasin

Restaurant Havsmak

Lofoten Fiskerestaurant

Saké Aker Brygge

Argent Fine Dining

Cafe Renzo

Se hele listen over restauranter og hoteller her

Hva er din erfaring med Remember Mastercard kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 8 reviews
Fornøyd kunde

Jeg har hatt Re:member Gold siden jeg fylte 18 og fikk kredittgrense på 5000,- fikk deretter økt uten problem til 15.000, 30.000,-, og nå, 150.000,- uten noe problem. Jeg er 23 nå med boliglån over 11 millioner, og har under hele mitt 5årige kundeforhold fått god service, hjelp når det trengs, og ekstra sikring mot svindel. De har blokkert et par svindelforsøk, og deretter ringt meg. Det setter jeg pris på, samt rabattene som inkluderes og forsikringene. Det eneste jeg kunne ønsket meg var Eurobonusopptjening og lounge på flyplasser. Jeg har derfor også et American Express i tillegg. Alt i alt, et bra kort med gode betingelser, ingen årsgebyr og flott service! Men de kunne godt hatt mer eksklusive kundefordeler for gode kunder med høy inntekt onde vil utvide porteføljen sin.

vanskelig å få rabatt

dette og de fleste andre kortene med rabatter der man er avhengig av cookies for å få rabatten er unødvendig vanskelig å bruke. at man ikke bare får rabatten ved kjøp fra aktuell butikk skjønner jeg ikke.

Remember!

Bra rabatter remember bruker jeg på alt jeg kjøper på nettet og sparer masse i løpet av året!

Ikke så bra som annonsert

Kortet er vel og bra i forhold til forsikring og rentefri betalingutsettelse, men dette har mange kort. Når det kommer til nettrabatten er mye av prosentene og tilbudene bare tull og tøys.

Kortet gir 10% på hotels.com for eksempel - dette får du via hotels.com app på telefonen også. På dette kreditkortet gies det ikke rabatt på frakt eller mva - det gjør det via appen.

Over halvparten av de sjekkede nettbutikkene krever at man betaler frakt - om frakten er 99 kr eller mer må man med andre ord handle for 1250,- kr eller mer for å gå i null med andre ord. Dette gjelder også de butikkene med nettrabatt hvor det finnes fysisk butikk - her gjelder IKKE rabatten og man blir påtvunget frakt.

Alt i alt et helt OK kort uten noe mer, mange av rabattene som kortet tilbyr går bort m.t.p. frakt og en del av prosentene er like enkle å skaffe seg på annet vis.

by Lasse Rød on Remember Kredittkort
Ønsker kortet men blir avvist

Ønsker dette kortet, men blir avvist. Jeg er 25 år, årlig inntekt på >500.000. Har ikke boliglån, studielån på 230 000 ellers ingen lån. Hvorfor er det eneste kortet dere anbefaler meg re:member blue? Hvorfor blir søknaden min avvist?

Hei Lasse, vi kan dessverre ikke si noe om hvorfor du ikke fikk din søknad godkjent, men anbefaler deg å høre med Entercard som leverer Re:member kredittkortet. Dine nøkkeltall som du oppgir burde være tilstrekkelig for flere av kortene, men det er likevell kortutstederen som gjør en vurdering av deg som kunde. Vi anbefaler deg å søke de kortene du ønsker, og ta dialogen videre med kortutstederne om du ikke får det godkjent:) Lykke til!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Remember Mastercard kredittkort

Søk nå

Vår vurdering av forbrukslånet: Karakter

 

Gebyroversikt
Årsgebyr – kr 0
Varekjøp – kr 0
Tilleggskort – kr 0
Etableringsgebyr – kr 0
Gebyr eFaktura – kr 0
Gebyr papirfaktura – kr 45
Kontantuttak i minibank – kr 35 + 1 % av uttak
Kontantuttak i bank – kr 75 + 1 % av uttak
Valuttapåslag – 1,75 %
Overtrekksgebyr – kr 125
Årlig nominell rente – 21,62%
Årlig effektiv rente – 25,4%

Eff. rente 25,4 %. 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 466 kr

Søk nå