Test av 365Privat Mastercard kredittkort

365Privat Mastercard kredittkort
Karakter

Test av 365Privat Mastercard kredittkort

KarakterAldersgrense: 21 år
Lånebeløp: 50 000 kroner
Responstid: Svar innen kort tid

Eff. rente 25,53 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1930. Totalt: 16.930

Aldersgrense

21 år

Kredittramme

Inntil 50 000 kr

Rentefrihet

45 dager

Årsavgift

0 kr

Kontaktløs

Nei

Smartbetaling

Nei

Låneeksempel: Eff. rente 25,53 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1930. Totalt: 16.930
365Privat Mastercard er blant de – om ikke det – beste kredittkortet med drivstoffrabatt på markedet. Som Esso-kunde får man nemlig hele 92 øre i rabatt per liter ved en pumpepris på 16 kroner, og akkurat det er noe de færreste kan matche.

Rimelig bensin og diesel

Som nevnt innledningsvis har 365Privat Mastercard et sterkt fokus på drivstoff, noe som også gjenspeiles i den faste rabatten på 34 øre per liter ved tanking. I tillegg til dette får man også ytterligere rabatter i form av cashback, som innebærer at kortleverandøren betaler tilbake et gitt beløp av summen du bruker i løpet av en måned. For stasjoner tilknyttet Esso ligger denne satsen på 3,65 %, mens den for øvrige bensinstasjoner her til lands ligger på 2 %. Det vil si at du får rabatter ved hver eneste tanking uavhengig av hvor du fyller.

Det er dog et lite aber med denne ordningen. Det maksimale cashback-beløpet begrenser seg nemlig til 2000 kroner årlig, men heldigvis gjelder den faste drivstoffrabatten også utover dette.

Ytterligere rabatter og fordeler

I tillegg til faste rabatter på leiebil, reiseforsikring og strømavtale, får man også tilgang til fordelsportalen Danske Bank Reward. Her har man muligheten til å tjene opp ytterligere bonus gjennom forskjellige restauranter og butikker, og fordelen med denne er at den ikke har noen øvre begrensning på inntjening. Denne ordningen utbetales to ganger i året, henholdsvis 31. mai og 10. desember.

Et ypperlig kredittkort for den viderekommende

Så hvem passer egentlig 365Privat Mastercard for? Det er nok særlig den avanserte brukeren som dra mest nytte her. Dersom man ønsker å spare større summer på drivstoff og innkjøp er dette kortet en innertier, noe topplasseringen i vår sammenligning av drivstoff også støtter opp under.

Om man sammenligner kortet med sine nærmeste konkurrenter, merker man dog fort at det ikke egner seg like godt for den generelle brukeren. Til dette er den lave kredittgrensen og den relativt lave cashback-begrensningen for avgjørende. Kortet har heller ikke noen reiseforsikring inkludert, og dette hjelper ikke akkurat på å rette opp inntrykket.

Fordeler

 • 34 øre i rabatt per liter og 3,65 % cashback på alle Esso-stasjoner
 • 2 % cashback på alle andre bensinstasjoner
 • Ytterligere rabatter gjennom fordelsportalen Danske Bank Reward

Ulemper

 • Noe lav kredittramme
 • Ingen inkluderte forsikringspoliser
 • Skyhøye gebyrer ved uttak av kontanter
 • Maksimalt 2000 kroner i årlig cashback
 • Ingen muligheter for kontaktløs betaling

Betingelser

 • Du må ha fylt 21 år
 • Du må ha en årlig inntekt over 140 000 kroner
 • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Rabattordninger

365Privat Mastercard byr på en rekke rabatter og bonusordninger, og under kan du se en oversikt over samtlige fordeler man oppnår ved å benytte kortet:

 • 3,65 % cashback på alle Esso-stasjoner i tillegg til 34 øre i avslag per liter (eksempelvis 92 øre i rabatt ved en pumpepris på 16 kr)
 • 2 % cashback på alle andre bensinstasjoner i Norge
 • Bonusordning gjennom fordelsportalen Danske Bank Reward
 • 10 % rabatt på helårsreiseforsikring gjennom AIG
 • 10 % rabatt på leiebil gjennom Hertz Bilutleie
 • 365 kWh i rabatt per år, strøm til innkjøpspris og gratis fastbeløp i 3 mnd. hos Ustekveikja Energi

Forsikringer

Dette kortet har ingen forsikringsordninger

Hva er din erfaring med 365Privat Mastercard kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

365 privat
Average rating:  
 6 reviews
by Einar SLotten on 365 privat
svindelgaranti

Jeg ble truet og lurt trill rundt av camera selgere under ferie på Grand Canari i 2014. At selskapet trodde meg - og erstattet tapene mine, både overrasket og imponerte meg. Det å bli trodd betydde i mitt tilfelle faktisk mest! TAKK til 365!

Einar - 84 år.

by Olav on 365 privat
365 beste kort

Har 365 kortet liggende i bilen og fyller hos esso. Beste kort.

by Petter Severinsen on 365 privat
Best for flest?

Har hatt dette kortet, og remember en stund nå, og for meg er det uten tvil 365 som er den store vinneren. 365 vinner på mange andre områder enn bare hvor jeg kan få rabatt. Et ypperlig bensinkort som beskrevet tidl men også en god kundeservice og hjelp dersom mistet / stjålet (skjedd 1 gang). Oversiktelig faktura med rimelig antall dager rentefrihet. Fikk min max cashback økt fra 2000 nå nylig. 365 vinner

by Matias on 365 privat
Det beste kortet?

Jeg har lest flere steder at dette er det beste kortet og syntes det er rart dere har gjort en annen rangering. Dette er helt klart det kortet med best fordeler for bileieren i tillegg til at man får ok rente etc. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med kortet!

by Jens on 365 privat
bra!

Beste kort om man fyller mye bensin!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»