Test av Komplett Bank kredittkort

Komplett Bank kredittkort
Karakter

Test av Komplett Bank kredittkort

KarakterAldersgrense: 20 år
Lånebeløp: 100 000 kroner
Responstid: Umiddelbart svar

Søk nå

Eff.rente 24,2 %. 12.000 o/12 mnd. Kostnad: 1468. Totalt: 13.468
Eff.rente 24,2 %. 12.000 o/12 mnd. Kostnad: 1468. Totalt: 13.468

Vår vurdering

Komplett Bank MasterCard er blant de ferskere aktørene på markedet, og kan skilte med fordeler som gebyrfrihet, bonus på varekjøp, inkluderte forsikringer og inntil ni måneders rentefri betalingsutsettelse. Alt i alt en ganske så kurant pakke, og særlig for dem som stadig svinger innom Komplett.

Bonusprogram med Komplett Bank kredittkort

Det som skiller Komplett Bank sitt bonusprogram fra konkurrentene, er muligheten til å ta ut bonusen direkte. Samtidig tjener man opp bonus gjennom kortbruk, og for hver hundrede krone man bruker med kredittkortet får man én tilbake (1 % av summen). Utover dette får man også 2 % bonus på all øvrig netthandel, og 4 % bonus på kjøp gjennom Komplett.no og Blush.no.

Det er verdt å merke seg at bonusordningen har en månedlig begrensning på 500 kroner og en årlig begrensning på 2000 kroner.

Inntil 9 måneders rentefri betalingsutsettelse

Med Komplett Bank har du også muligheten til å utsette betalinger i inntil 3, 6 eller 9 måneder. Fordelen med denne ordningen er at det ikke løper renter på beløpet du velger å utsette, og det eneste du dermed trenger å gjøre å betale et engangsgebyr på henholdsvis 249, 329 eller 449 kroner.

Om du ønsker å benytte deg av denne tjenesten, må dette varsles ifra om til banken på forhånd. Vær også obs på at de ordinære betingelse vil gjelde med umiddelbar virkning etter den endte utsettelsesperioden.

Ved ordinært bruk – altså uten den valgfrie betalingsutsettelsen – har man alltid inntil 50 dagers rentefri kreditt. Det er derfor verdt å merke seg at det påløper renter fra bruksdato om du ikke betaler det fullstendige beløpet ved forfall.

Gebyrfrie uttak med Komplett Bank – eller?

Komplett Bank har på papiret gebyrfrie kontantuttak, men selv dette kommer med en hake. Renten løper nemlig umiddelbart ved uttak av kontanter eller bruk i bank eller postkontor. Så hvor gebyrfritt er det da egentlig? I alle fall ikke helt komplett, og sammenlignet med tilsvarende konkurrenter på markedet er dette en vesentlig ulempe.

Forsikringer inkludert i kortet

Med Komplett Bank MasterCard har du tre forsikringer inkludert i kortet, henholdsvis reise- og avbestillings-, kjøps- og ID-tyveriforsikring. Med ID-tyveri får du generell assistanse og juridisk bistand, med kjøpsforsikring er du sikret mot skade eller tyveri av varen og med reise- og avbestillingsforsikring er du i trygge hender på reisefot.

Du har dessuten muligheten til å tegne betalingsforsikring som et tilleggsprodukt, og denne gir deg økonomisk trygghet ved arbeidsledighet, permisjon eller uførhet.

Konklusjon: Komplett Bank MasterCard

muligheten for rentefri betalingsutsettelse, gjør Komplett Bank det riktig så skarpt i vår sammenligning. På den negative siden løper renten umiddelbart ved kontantuttak, i tillegg til at den potensielle bonusopptjening er relativ lav. Selv om dette langt på vei er med på å trekke ned det helhetlige inntrykket, veier fordelene allikevel i stor grad opp for dets svakheter.

Søk nå

Fordeler

 • Bonusprogram som kan benyttes hos Komplett og Blush eller tas ut som kontanter
 • 4 % bonus på alle kjøp hos Komplett.no og Blush.no
 • 1 % bonus på alle kjøp
 • 2 % bonus på all netthandel
 • Gebyrfritt kontantuttak i utlandet
 • Høy kredittgrense
 • Inntil 9 måneders rentefri betalingsutsettelse
 • Reise- og avbestillings-, kjøps- og ID-tyveriforsikring inkludert i kortet

Ulemper

 • Rente løper fra uttaksdato ved kontantuttak
 • Bonusordning med lav opptjeningsgrense, kun 500 poeng månedlig og 2000 årlig

Betingelser

 • 20 års aldersgrense
 • Positivt kredittvurdering i henhold til Kompletts krav til privatøkonomi
 • Ingen betalingsanmerkninger

Rabattordninger

Med Komplett Bank kan du tjene opp bonus ved alle kjøp, og litt ekstra gjennom Blush.no og Komplett.no. Denne kan senere overføres til egen konto, og satsene er:

 • 4% bonuspoeng på kjøp hos Blush.no og Komplett.no
 • 2 % bonus på alle varekjøp på nett (så lenge nettstedet er registrert som ehandelvirksomhet i MasterCards bransjeregister)
 • 1 % bonus på alle øvrige kjøp

Forsikringer

Med Komplett MasterCard har du til enhver tid reise- og avbestillingsforsikring inkludert i prisen, så lenge du betaler minimum halvparten av reisens totale transportkostnader med kredittkortet.

Utover dette må også reisen startes og avsluttes i Norden, og for innenlandsreiser kreves det minimum én overnatting eller at man har benyttet fly som transportmiddel. Når disse kravene er imøtekommet er den gjeldende for reiser på inntil 90 dager, samtidig som ulykke, avbestilling og reisesyke/hjemtransport ikke gjelder for personer som har fylt 75 år. Ulykkesforsikringen gir dessuten redusert erstatning for personer over 67 år, samt at den ikke gir noen dekning ved dødsfall.

Type forsikring: Inkludert forsikring

Med denne forsikringen er du forsikret for inntil 100 000 kroner ved tilfeller av identitetstyveri, en sum som er med på å dekke assistanse, råd og juridisk bistand i forbindelse med renvasking av din identitet.

Type forsikring: Inkludert forsikring

Kjøpsforsikringen dekker inntil 25 000 kroner i erstatning dersom varen blir skadd under frakt eller frastjålet ved innbrudd eller overfall. Dekningen gjelder i 90 dager fra varen er kjøpt, samtidig som det forutsettes at du har betalt for varen med kredittkortet. Maksimal erstatning i hele forsikringsperioden er begrenset til 50 000 kroner, og kan høyst erstatte to separate forsikringstilfeller over en periode på 12 måneder.

Type forsikring: Inkludert forsikring

Betalingsforsikring er et økonomisk sikkerhetsnett som dekker din utestående kredittkortgjeld ved tilfeller av arbeidsuførhet, ufrivillig arbeidsledighet, sykehusopphold og kritisk sykdom/dødsfall.

Ved sykdom, ulykke, sykehusopphold og arbeidsledighet/permittering dekker forsikringen 1/30 (en trettiendedel) av månedlig erstatning hver dag. Forsikringen er begrenset til å gjelde i 12 måneder ved sykdom/ulykke og arbeidsledighet/permittering per skadetilfelle og 30 dager ved sykehusopphold. Ved dødsfall/kritisk sykdom slettes inntil 100 000 kroner av kredittkortets utestående beløp.

Type forsikring: Betalt tilleggsforsikring
Pris: 0,9 % av utestående saldo hver måned

Hva er din erfaring med Komplett Bank kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Komplett Bank kredittkort
Average rating:  
 1 reviews
by Oline on Komplett Bank kredittkort
bra kort fra Komplett!

Bruker bare debetkortet til å ta ut penger, så renten på kontantuttak er ikke noe problem. Har hatt dette kortet i noen måneder nå og er relativt fornøyd.

Komplett Bank kredittkort

Søk nå

Vår vurdering av kredittkortet: Karakter

 

Gebyroversikt
Årsgebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
Elektronisk faktura: 0 kr
Faktura: 35 kr
Overføring: 0 kr*
Overføring av bonus: 0 kr*
Regnings­betaling: 0 kr*
Overtrekks­gebyr: 0 kr
Purregebyr: 70 kr
Varsel om inkasso: 70 kr
Gebyr for betalings­oppfordring: 210 kr
Betalingsutsettelse: 249 kr (3 mnd.), 329 kr (6 mnd.) og 449 kr (9 mnd.)
Kontant­uttak i utland: 0 kr*
Kontant­uttak i Norge: 0 kr*
Bruk hos Posten: 0 kr*
Valuta­påslag: 1,75 %
Årlig nominell rente: 21,4 %
Mnd. nominell rente: 1,78 %
Årlig effektiv rente: 24,73 %
Min. innbetaling pr. mnd.: 3 % (min. 300 kr)
* Rente løper fra uttaks-/betalingsdato

Eff.rente 24,2 %. 12.000 o/12 mnd. Kostnad: 1468. Totalt: 13.468

Søk nå