Test av Komplett Bank kredittkort

Komplett Bank kredittkort

Karakter

Test av Komplett Bank kredittkort

KarakterAldersgrense: 20 år
Lånebeløp: 100.000 kroner
Responstid: Umiddelbart svar

Søk nå

Vår vurdering

Kredittkortet fra Komplett Bank er en av de ferskere aktørene i vår test av kredittkort. Med bonusprogram, inntil 9 måneders rentefri betalingsutsettelse, gebyrfrihet og inkluderte forsikringer er dette en god utfordrer til flere av kortets konkurrenter.

Bonusprogram med Komplett Bank kredittkort

Det som skiller Komplett Bank sitt bonusprogram fra sine konkurrenter er muligheten til å ta ut bonusen direkte. Du sparer bonus ved å bruke kortet, og for hver hundrede krone du bruker med kredittkortet fra Komplett Bank sparer du én krone (1 % av summen). Du får dessuten 2 % av kjøp av varer på nett, samt 3 % bonus på alle kjøp hos Komplett.no og Blush.no.

Du kan spare inntil 500 per måned og 2000 per år med denne bonusordningen, og dersom du velger å løse den inn i varer hos Komplett.no dobles verdien av poengene dine.

Inntil 9 måneders rentefri betalingsutsettelse

Med kredittkort fra Komplett Bank har du mulighet til å utsette betalingen i 3, 6 eller 9 måneder. I denne perioden påløper det ikke renter, det eneste du må betale er et engangsgebyr på 249, 329 eller 449 kroner, avhengig av hvor lang betalingsutsettelse du ønsker.

Denne betalingsutsettelsen må du velge på forhånd, og de ordinære betingelsene gjelder med en gang utsettelsesperioden er over.

Ved ordinært bruk (uten valgfri betalingsutsettelse på inntil 9 måneder) har du inntil 50 dagers rentefri kreditt. Dersom du ikke betaler fullstendig beløp ved forfall påløper renter fra bruksdato, noe som er verdt å merke seg.

Gebyrfrie uttak med Komplett Bank – eller?

Komplett Bank har gebyrfrie kontantuttak, men selv dette kommer til en pris. Renten begynner nemlig å løpe allerede ved uttaksdato dersom du tar ut kontanter eller bruker kortet i postkontor eller bank, så det er kanskje ikke så gebyrfritt likevel?

Dette er en ulempe sammenlignet med gebyrfrie konkurrenter. Med et gebyrfritt kredittkort som Bank Norwegian påløper det for eksempel ikke renter på uttak i bank, heller ikke i utlandet.

Forsikringer inkludert i kortet

Med kredittkort fra Komplett Bank får du tre gratis forsikringer inkludert. Disse er reise- og avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og ID-tyveriforsikring. Ved ID-tyveri får du juridisk bistand og assistanse, ved tyveri eller skade av varen er du sikret med kjøpsforsikringen, og med reise- og avbestillingsforsikringen er du i trygge hender dersom du skal reise.

Du har dessuten mulighet til å velge betalingsforsikring som tilleggsforsikring, som sikrer deg økonomisk trygghet dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller ufør.

Konklusjon: Komplett Bank MasterCard

Alt i alt er kredittkortet Komplett Bank MasterCard et jevnt kredittkort i vår sammenligning av kredittkort. Med flere forsikringer inkludert, en jevnt over god bonusordning og muligheter for rentefri betalingsutsettelse gir vi kortet terningkast fire. Det som trekker ned er renten som påløper ved kontantuttak, samt lav bonusgrense i fordelsprogrammet.

Søk nå

Fordeler

 • Bonusprogram som kan benyttes hos Komplett.no, Blush.no eller tas ut som kontanter.

 • 1 % bonus på alle kjøp.

 • 2 % bonus på all netthandel.

 • Bonuspoengene fordobles ved bruk hos Komplett eller Blush.

 • Gebyrfritt kontantuttak i utlandet.

 • Høy kredittgrense.

 • Inntil 9 måneders rentefri betalingsutsettelse.

 • Reise- og avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og ID-tyveriforsikring inkludert i kortet.

Ulemper

 • Rente løper fra uttaksdato ved kontantuttak.

 • Lav maksgrense på 500 poeng i måneden eller totalt 2000 poeng i året gjennom bonusordningen.

 • Gebyr ved papirfaktura

Betingelser

 • 20 års aldersgrense.

 • Positivt kredittvurdering i henhold til Kompletts krav til din økonomi.

 • Ingen betalingsanmerkninger.

Rabattordninger

Gjennom Komplett Banks bonusprogram kan du bruke bonusen din på Komplett.no eller Blush.no, hvor de vil fordoble sin verdi. Du kan også ta ut bonuspoengene som penger, noe som er unikt i kredittkortsammenheng. Bonusen du får er:

3 % bonus ved kjøp hos Komplett.no eller Blush.no.

1 % bonus på alle kjøp.

2 % bonus på all varekjøp på internett (så lenge nettstedet er registrert som e-handelvirksomhet i MasterCards bransjeregister).

Hva er din erfaring med Komplett Bank kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
bra kort fra Komplett!

Bruker bare debetkortet til å ta ut penger, så renten på kontantuttak er ikke noe problem. Har hatt dette kortet i noen måneder nå og er relativt fornøyd.

Komplett Bank kredittkort

Søk nå

Vår vurdering av forbrukslånet: Karakter

 

Gebyroversikt
Årsavgift – kr 0
Varekjøp – kr 0
Etableringsgebyr – kr 0
Gebyr eFaktura – kr 0
Gebyr papirfaktura – kr 35
Kontantuttak i minibank i utland – kr 0 (men rente regnes fra dag en)
Kontantuttak i minibank i Norge – kr 0 (men rente regnes fra dag en)
Valutapåslag – 1,75 %
Årlig effektiv rente – 24,20 %
Nominell rente varekjøp 21,40 %
Nominell rente kontantuttak 24,90 %
Purregebyr – kr 65
Betalingsutsettelse 3 måneder – kr 249
Betalingsutsettelse 6 måneder – kr 329
Betalingsutsettelse 9 måneder – kr 449

Eff.rente 24,20 %, kr 15 000,- o/12 mnd. Totalt 16 837,-

Søk nå