Test av re:member forbrukslån

re:member forbrukslån

Karakter

Test av re:member forbrukslån

KarakterAldersgrense: 18 år
Lånebeløp: 10 000 – 500 000 kroner
Responstid: Noe treg responstid

Søk nå

Vår vurdering

Vi har sett på fordelene og ulempene til forbrukslånet til Remember – tidligere kalt Remember Lev – og kommet fram til at det står seg som et godt lånealternativ blant konkurrentene i vår test av forbrukslån.

Remember: Et lån uten sikkerhet

Remembers forbrukslån lar deg låne mellom 10 000 og 350 000 kroner. Den nominelle renten ligger på mellom 7,95 % og 19,95 %.

Lånesummen bør være dekkende for de aller fleste behov, men det at laveste mulige lånesum er såpass høy og høyeste mulige lånesum er såpass lav trekker likevel ned helhetsinntrykket av lånet noe. Den maksimale nedbetalingstiden er dessuten 12 år, hvor flere av konkurrentene har mulighet til 15 års nedbetaling. Dette er ikke graverende ulemper, men likevel noe vi noterer oss.

Renten er jevnt over god, med en lav nominell rente. Husk at ting som etableringsgebyr, termingebyr og nedbetalingstid vil bidra til å påvirke den effektive renten. Remembers rente er på nivå med sine konkurrenter, og er derfor et godt alternativ til forbrukslån.

Hva innebærer det å låne uten sikkerhet?

Svaret er enkelt, å låne penger uten sikkerhet innebærer simpelthen at man ikke trenger å pantsette noe for å få innvilget lånet. Lån med sikkerhet krever at du pantsetter eiendeler som hus eller hytte, men med forbrukslån fra Remember slipper du det. Det betyr at det er lavere risiko for deg å låne penger av Remember.

Remembers krav til forbrukslån

Hos Remember må du være fylt 18 år for å få innvilget forbrukslån. Du må dessuten ha fast inntekt og ingen registrerte betalingsanmerkninger. Sammenlignet med sine konkurrenter stiller også Remember rimelige krav til deg som søker av forbrukslån – og som de fleste andre foretar de en kredittsjekk av deg når du søker.

Utover det stiller Remember ingen krav til hva du kan bruke pengene på, men i tråd med hvitvaskingsloven må du formelt sett opplyse hva du vil bruke pengene på. Selv om det ikke er noen krav til dette, kan du oppgi årsaker som oppussing av bad, innkjøp av ny TV, reparasjon av oppvaskmaskin eller ferie, for eksempel.

Søk nå

Fordeler

 • Lån og refinansier uten sikkerhet.

 • Inntil 12 års nedbetalingstid.

 • Du kan bruke pengene til det du vil.

 • Du kan innfri lånet når du ønsker.

 • Du får 25 % av dine utgifter til renter og gebyrer i skattefradrag.

Ulemper

 • Høy nedre lånesum og lav øvre lånesum tilgjengelig.

 • Ingen avdragsfrihet.

 • Fakturagebyr på 45 kroner.

Betingelser

 • 18 års aldersgrense

 • Fast inntekt

 • Ingen betalingsanmerkninger

Hva er din erfaring med re:member forbrukslån?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Forbrukslån fra Remember
Average rating:  
 1 reviews
by Olais on Forbrukslån fra Remember
bra

Absolutt et ok lån

re:member forbrukslån

Søk nå

Vår vurdering av forbrukslånet: Karakter

 

Gebyroversikt
Årsgebyr – kr 0
Etableringsgebyr – kr 750
Termingebyr – kr 45

Eff. rente: 17,51 %. Etabl. geb: 750. 65.000 o/5 år. Kostnad: 30.355. Totalt: 95.355

Søk nå