Test av Trumf Visa kredittkort

Trumf Visa kredittkort
Karakter

Test av Trumf Visa kredittkort

Karakter

Aldersgrense: 18

Kredittgrense: 75 000

Responstid:

Eff. rente 25 %. 20.000 o/12 mnd. Kostnad: 2250. Totalt: 22.250
Eff. rente 25 %. 20.000 o/12 mnd. Kostnad: 2250. Totalt: 22.250

Trumf Visa appellerer naturlig nok til bonusordningens trofaste kunder, og kan således skilte med to prosent bonus på dagligvarer hos alle kjeder tilknyttet NorgesGruppen. Kortet utstedes av velkjente DNB, og har i tillegg til rabatter på dagligvarer, også en fast rabatt på 30 øre per liter ved tanking av drivstoff hos Shell.

I tillegg til dette har kortet også reise- og avbestillingsforsikring inkludert, samt at man sågar har muligheten til å tegne seg betalingsforsikring ved siden av om dette skulle være ønskelig.

På den negative siden bør det nevnes av Trumf Visa tar gebyrer for kontantuttak i både minibank og bank og ved bruk av tjenester hos Postens filialer. Som om ikke det var nok, tar kortet også renter fra uttakstidspunktet, så dette kortet egner seg nok først og fremst til innkjøp av dagligvarer. Men akkurat der gjør den det i alle fall liddelig bra.

Trumf til folket

Med et navn som Trumf Visa skuffer man bokstavelig talt Trumf foran seg, og ikke uten grunn. Som nevnt tidligere får man altså to prosent bonus på dagligvarer hos NorgesGruppens kjeder, og disse er henholdsvis Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker, Jacob’s, CC-mat og Nærbutikken. På toppen av dette får man hele fire prosent rabatt på Trippel-Trumf dager – selv om det kanskje burde vært seks – og 0,5 % bonus på alle andre kjøp over hele verden. Det eneste unntaket i denne sammenhengen er naturlig nok hos konkurrerende dagligvarekjeder, hvor man altså får null og niks.

Foruten om den gullkantede rabatten på dagligvarer har Trumf også et samarbeid med SAS, som gjør at Trumf-bonusen enkelt kan overføres til flyselskapets EuroBonus-ordning. På denne måten kan matinnkjøpet raskt bli til en flott reise med SAS eller mer komfortable plasser på din tur.

Ta vare på deg selv

Trumf Visa byr ikke bare på bonusordninger, den har også reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet. Dette er noe man uansett bør ha med seg når man er på reisefot, og da er det jo like greit å slå to fluer i en smekk. For at forsikringen skal være gyldig kreves det at du betaler minimum halvparten av reisens totale transportkostnader med kredittkortet, og så lenge dette er på plass er den gjeldende for samtlige faste hustandsmedlemmer eller inntil tre andre medreisende.

Så lenge forsikringen er aktiv er den gjeldende for reiser på inntil nitti dager, samtidig som den er gjeldende så lenge reisen startet og avsluttes på samme adresse som forsikringen er registrert på.

Fordeler

 • Automatisk innmelding i lojalitetsprogrammet Trumf
 • Ingen øvre tak på hvor mye bonus man kan opptjene
 • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
 • 30 øre i drivstoffrabatt hos Shell
 • Mulighet for tilleggskort for samboer eller ektefelle

Ulemper

 • Ugunstige gebyrsatser, samt at renta løper fra første stund
 • Det påløper et administrasjonsgebyr om man ikke benytter kortet i løpet av tolv måneder
 • Noe snever kredittramme
 • Ingen mulighet for kontaktløs betaling

Betingelser

 • Du må ha fylt 18 år
 • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Rabattordninger

Trumf Visa lener seg i stor grad på lojalitetsprogrammet med samme navn, som gir deg rabatter på dagligvarer hos samtlige av NorgesGruppens kjeder. Under kan du se en oversikt over fordelene man oppnår ved å benytte seg av kortet:

 • Trumf Bonus: 2 % rabatt på dagligvarer hos Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker, Jacob’s, CC-mat og Nærbutikken. Du får også bonus på 0,5 % på alle andre kjøp i hele verden, med det hederlige unntaket av hos konkurrerende dagligvarebutikker
 • Trippel-Trumf: Fra tid til annen klines det til med Trippel-Trumf og da oppnår man hele 4 % bonus på dagligvarer
 • SAS EuroBonus-poeng: Muligheten til å overføre Trumf-bonus til SAS EuroBonus-poeng
 • ViaTrumf: Ytterligere mulighet for Trumf-bonus gjennom programmets tilknyttede nettbutikker

Forsikringer

Med Trumf Visa har du til enhver tid reise- og avbestillingsforsikring inkludert i prisen, så lenge du betaler minimum halvparten av reisens totale transportkostnader med kredittkortet.

Utover dette må også reisen startes og avsluttes i Norden, og for innenlandsreiser kreves det minimum én overnatting eller at man har benyttet fly som transportmiddel. Når disse kravene er imøtekommet er den gjeldende for reiser på inntil 90 dager for deg og din familie (barn inntil fylte 21 år) eller inntil tre andre medreisende, samtidig som ulykke, avbestilling og reisesyke/hjemtransport ikke gjelder for personer som har fylt 70 år.

Type forsikring: Inkludert forsikring

Med betalingsforsikring dekkes dine månedlige forpliktelser til banken ved tilfeller av langvarig sykdom, arbeidsledighet eller permisjon. Polisen dekker 7 % av din utestående saldo i inntil ett år, mens den ved kritisk sykdom eller tap av liv innfris i sin helhet. Du beskyttes også mot betalingsanmerkninger og mislighold, og forsikringen kan sies opp når du måtte ønske det.

Type forsikring: Betalt tilleggsforsikring
Pris: 0,7 % av utestående saldo hver måned

Hva er din erfaring med Trumf Visa kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Trumf Visa kredittkort
Average rating:  
 0 reviews
Trumf Visa kredittkort

Vår vurdering av kredittkortet: Karakter

Gebyroversikt
Årsgebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
Nytt kort: 0 kr
Elektronisk faktura: 0 kr
Faktura: 45 kr
Regnings­betaling: 0 kr*
Overføring: 0 kr*
Overtrekks­gebyr: 0,5 % (min. 50 kr)
Adm. geb. ved 12 mnd. inaktivitet: 149 kr
Purregebyr (1. varsel): 70 kr
Inkassovarsel (2. varsel): 70 kr
Gebyr for betalingsoppfordring (3. varsel): 210 kr
Forsinkelsesrente: 9,25 %
Kontant­uttak i minibank (inn- og utland): 35 kr + 1,5 % av sum*
Kontant­uttak i bank (inn- og utland): 75 kr + 0,5 % av sum*
Bruk hos Posten: 75 kr + 0,5 % av sum
Valuta­påslag: 1,75 %
Årlig nominell rente: 22,5 %
Mnd. nominell rente: 1,88 %
Årlig effektiv rente: 25 %
Min. innbetaling pr. mnd: 3 % (min. 250 kr)
* Rente løper fra uttaks-/betalingsdato

Eff. rente 25 %. 20.000 o/12 mnd. Kostnad: 2250. Totalt: 22.250