Test av Trumf Visa kredittkort

Trumf Visa kredittkort
Karakter

Test av Trumf Visa kredittkort

Karakter

Aldersgrense: 18

Kredittgrense: 100 000

Responstid:

Eff. rente 27,19 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 2047. Totalt: 17.047

Aldersgrense

18 år

Kredittramme

Inntil 100 000 kr

Rentefrihet

45 dager

Årsavgift

0 kr

Kontaktløs

Ja

Smartbetaling

Nei

Låneeksempel: Eff. rente 27,19 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 2047. Totalt: 17.047
Trumf Visa appellerer naturlig nok til bonusordningens trofaste kunder, og kan således skilte med to prosent bonus på dagligvarer hos alle kjeder tilknyttet NorgesGruppen. Kortet ble tidligere utstedt av velkjente DNB, men status anno 2020 er at NorgesGruppen Finans har valgt å ta over stafettpinnen.

I tillegg til rabatter på dagligvarer, kan Trumf Visa også skilte med fast rabatt på 30 øre per liter ved tanking av drivstoff hos Shell. På toppen av dette kan det også skilte med med en inkludert reise- og avbestillingsforsikring og hjelp ved ID-tyveri.

På den negative siden bør det nevnes av Trumf Visa tar gebyrer for kontantuttak i både minibank og bank og ved bruk av posttjenester. Som om ikke det var nok, tar kortet også renter fra uttakstidspunktet, så dette kortet egner seg nok først og fremst til innkjøp av dagligvarer. Men akkurat der gjør den det i alle fall liddelig bra.

Trumf til folket

Med et navn som Trumf Visa skuffer man bokstavelig talt Trumf foran seg, og ikke uten grunn. Som nevnt tidligere får man altså to prosent bonus på dagligvarer hos NorgesGruppens kjeder, og disse er henholdsvis Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker, Jacob’s, CC-mat og Nærbutikken. På toppen av dette får man hele fire prosent rabatt på Trippel-Trumf dager – selv om det kanskje burde vært seks – og 0,5 % bonus på alle andre kjøp over hele verden. Det eneste unntaket i denne sammenhengen er naturlig nok hos konkurrerende dagligvarekjeder, hvor man altså får null og niks.

Foruten om den gullkantede rabatten på dagligvarer har Trumf Visa også et samarbeid med SAS, som gjør at Trumf-bonusen enkelt kan overføres til flyselskapets EuroBonus-ordning. På denne måten kan matinnkjøpet raskt bli til en flott reise med SAS eller mer komfortable plasser på din tur.

Ta vare på deg selv

Trumf Visa byr ikke bare på bonusordninger, den har også reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet. Dette er noe man uansett bør ha med seg når man er på reisefot, og da er det jo like greit å slå to fluer i en smekk. For at forsikringen skal være gyldig kreves det at du betaler minimum halvparten av reisens totale transportkostnader med kredittkortet, og så lenge dette er på plass er den gjeldende for samtlige faste hustandsmedlemmer eller inntil tre andre medreisende.

Så lenge forsikringen er aktiv er den gjeldende for reiser på inntil nitti dager, samtidig som den er gjeldende så lenge reisen startet og avsluttes på samme adresse som forsikringen er registrert på.

Fordeler

 • Automatisk innmelding i lojalitetsprogrammet Trumf
 • Ingen øvre tak på hvor mye bonus man kan opptjene
 • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
 • 30 øre i drivstoffrabatt hos Shell
 • Mulighet for tilleggskort for samboer eller ektefelle

Ulemper

 • Ugunstige gebyrsatser, samt at renta løper fra første stund
 • Det påløper et administrasjonsgebyr om man ikke benytter kortet i løpet av tolv måneder
 • Noe snever kredittramme
 • Ingen mulighet for kontaktløs betaling

Betingelser

 • Du må ha fylt 18 år
 • Du må ha et norsk fødselsnummer
 • Du må være Trumf-medlem
 • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Rabattordninger

Trumf Visa lener seg i stor grad på lojalitetsprogrammet med samme navn, som gir deg rabatter på dagligvarer hos samtlige av NorgesGruppens kjeder. Under kan du se en oversikt over fordelene man oppnår ved å benytte seg av kortet:

 • Trumf Bonus: 2 % rabatt på dagligvarer hos Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker, Jacob’s, CC-mat og Nærbutikken. Du får også bonus på 0,5 % på alle andre kjøp i hele verden, med det hederlige unntaket av hos konkurrerende dagligvarebutikker
 • Trippel-Trumf: Fra tid til annen klines det til med Trippel-Trumf og da oppnår man hele 4 % bonus på dagligvarer
 • SAS EuroBonus-poeng: Muligheten til å overføre Trumf-bonus til SAS EuroBonus-poeng
 • ViaTrumf: Ytterligere mulighet for Trumf-bonus gjennom programmets tilknyttede nettbutikker

Forsikringer

Med Trumf Visa har du til enhver tid reise- og avbestillingsforsikring inkludert i prisen, så lenge du betaler minimum halvparten av reisens totale transportkostnader med kredittkortet.Utover dette må også reisen startes og avsluttes i Norden, og for innenlandsreiser kreves det minimum én overnatting eller at man har benyttet fly som transportmiddel. Når disse kravene er imøtekommet er den gjeldende for reiser på inntil 90 dager for deg og din familie (barn inntil fylte 21 år) eller inntil tre andre medreisende, samtidig som ulykke, avbestilling og reisesyke/hjemtransport ikke gjelder for personer som har fylt 70 år.

Type forsikring: Inkludert forsikring

Som navnet impliserer omfatter forsikringen ID-sikring og hjelp ved nettmisbruk for alle innehavere av kredittkortet Trumf Visa. Forsikringen er gjeldende over hele verden, og foruten om kortinnehaver dekker den også ektefelle eller samboer og barn med samme bostedsadresse i Folkeregistret.

Forsikringen leveres for øvrig av Trumf Forsikring via forsikringsselskapet Frende, og kan bidra med råd og forebyggende tiltak for å unngå ID-tyveri, hjelp til å finne ut om man har vært utsatt for ID-tyveri og tiltak for å forhindre ytterligere misbruk. Tjenesten er i tillegg tilgjengelig døgnet rundt, så ikke nøl med å ta kontakt om du frykter at uhellet har vært ute.

Type forsikring: Inkludert forsikring

Hva er din erfaring med Trumf Visa kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Trumf Visa kredittkort
Average rating:  
 0 reviews