Test av Trumf Visa kredittkort

Trumf Visa kredittkort
Karakter

Test av Trumf Visa kredittkort

Karakter

Aldersgrense: 18

Kredittgrense: 75 000

Responstid:

Kredittkortet Trumf Visa appellerer naturlig nok til bonusordningens trofaste kunder, og kan således skilte med to prosent bonus på dagligvarer hos alle kjeder tilknyttet NorgesGruppen. Kortet utstedes av velkjente DNB, og i tillegg til rabatter på dagligvarer får man også en fast rabatt på 30 øre ved tanking av drivstoff hos Shell.

I tillegg til dette har kortet også reise- og avbestillingsforsikring inkludert, samt at man sågar har muligheten til å tegne seg betalingsforsikring ved siden av om dette skulle være ønskelig.

På den negative siden bør det nevnes av Trumf Visa tar gebyrer for kontantuttak i både minibank og bank og ved bruk av tjenester hos Postens filialer. Som om ikke det var nok, tar kortet også renter fra uttakstidspunktet, så dette kortet egner seg nok først og fremst til innkjøp av dagligvarer. Men akkurat der gjør den det i alle fall liddelig bra.

Trumf til folket

Med et navn som Trumf Visa skuffer man bokstavelig talt Trumf foran seg, og ikke uten grunn. Som nevnt tidligere får man altså to prosent bonus på dagligvarer hos NorgesGruppens kjeder, og disse er henholdsvis Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker, Jacob’s, CC-mat og Nærbutikken. På toppen av dette får man hele fire prosent rabatt på Trippel-Trumf dager – selv om det kanskje burde vært seks – og 0,5 % bonus på alle andre kjøp over hele verden. Det eneste unntaket i denne sammenhengen er naturlig nok hos konkurrerende dagligvarekjeder, hvor man altså får null og niks.

Foruten om den gullkantede rabatten på dagligvarer har Trumf også et samarbeid med SAS, som gjør at Trumf-bonusen enkelt kan overføres til flyselskapets EuroBonus-ordning. På denne måten kan matinnkjøpet raskt bli til en flott reise med SAS eller mer komfortable plasser på din tur.

Ta vare på deg selv

Trumf Visa byr ikke bare på bonusordninger, den har også reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet. Dette er noe man uansett bør ha med seg når man er på reisefot, og da er det jo like greit å slå to fluer i en smekk. For at forsikringen skal være gyldig kreves det at du betaler minimum halvparten av reisens totale transportkostnader med kredittkortet, og så lenge dette er på plass er den gjeldende for samtlige faste hustandsmedlemmer eller inntil tre andre medreisende.

Så lenge forsikringen er aktiv er den gjeldende for reiser på inntil nitti dager, samtidig som den er gjeldende så lenge reisen startet og avsluttes på samme adresse som forsikringen er registrert på.

Fordeler

 • Automatisk innmelding i lojalitetsprogrammet Trumf
 • Bonussparing uten noe øvre tak
 • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
 • Ingen årsgebyrer
 • 30 øre i drivstoffrabatt hos Shell
 • Mulighet for tilleggskort for samboer eller ektefelle

Ulemper

 • Generelt høye gebyrer

Betingelser

 • 18 års aldersgrense
 • Ingen betalingsanmerkninger

Rabattordninger

Trumf Visa lener seg i stor grad på lojalitetsprogrammet med samme navn, som gir deg rabatter på dagligvarer hos samtlige av NorgesGruppens kjeder. Under kan du se en oversikt over fordelene man oppnår ved å benytte seg av kortet:

 • Trumf Bonus: 2 % rabatt på dagligvarer hos Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker, Jacob’s, CC-mat og Nærbutikken. Du får også bonus på 0,5 % på alle andre kjøp i hele verden, med det hederlige unntaket av hos konkurrerende dagligvarebutikker
 • Trippel-Trumf: Fra tid til annen klines det til med Trippel-Trumf dager, og da oppnår man hele 4 % bonus på dagligvarer
 • SAS EuroBonus-poeng: Muligheten til å overføre Trumf-bonus til SAS EuroBonus-poeng

Hva er din erfaring med Trumf Visa kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Trumf Visa kredittkort
Average rating:  
 0 reviews
Trumf Visa kredittkort

Vår vurdering av kredittkortet: Karakter

Gebyroversikt
Årsgebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
 
Elektronisk faktura: 0 kr
Papirfaktura: 45 kr
Nytt kort: 0 kr
Regningsbetaling: 0 kr*
Overføring fra kort til konto: 0 kr*
Overtrekksgebyr: 0,5 % (minimum 50 kr)
* Rente løper fra overføringsdato
 
Kontantuttak i minibank (inn- og utland): 35 kr + 1,5 % av uttakssum
Kontantuttak i bank (inn- og utland): 75 kr + 0,5 % av uttakssum
Bruk hos Posten/post i butikk: 75 kr + 0,5 % av kjøpssum
Valutapåslag: 1,75 %
 
Årlig nominell rente: 22,5 %
Mnd. nominell rente: 26,6 %
Årlig effektiv rente: 1,9 %

Eff. rente 26,6 %. 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 759 kr