Test av Supreme Card Gold Mastercard kredittkort

Supreme Card Gold Mastercard kredittkort
Karakter

Test av Supreme Card Gold Mastercard kredittkort

Karakter

Aldersgrense: 20

Kredittgrense: 75 000

Responstid:

Eff. rente 26,25 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1925. Totalt: 16.925

Aldersgrense

20 år

Kredittramme

Inntil 75 000 kr

Rentefrihet

60 dager

Årsavgift

0 kr

Kontaktløs

Nei

Smartbetaling

Nei

Låneeksempel: Eff. rente 26,25 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1925. Totalt: 16.925
Resurs Bank er en svensk bank som tilbyr kredittkort og forbrukslån for privatkunder i Norden. Banken har kun ett kort på det norske markedet, nemlig Supreme Card Gold Mastercard.

Kortet har flere fordeler som gjør at det skiller seg positivt ut fra de andre kortene på markedet. 60 dagers rentefri kreditt kvalifiserer til tittelen markedets lengste. Man kan også få seks måneders delbetaling uten rente, poeng på alle kjøp og dersom man betaler mer enn halvpraten av en reises totale transportkostnader med kortet, er også reiseforsikring inkludert.

Delbetaling med Supreme Card Gold Mastercard

Delbetalingsløsningen Resurs Bank har valgt å tillegge Supreme Card Gold Mastercard gir deg muligheten til å dele opp en betaling over et halvt år. Delbetalingen kan også utsettes videre, men vil da komme med en nominell rente.

Det vil, som i de fleste tilfeller, lønne seg å betale fakturaen ved forfall, siden heller ikke denne løsningen kommer helt uten ekstra kostnader. Med delbetalingen kommer et opprettelsesgebyr på 197 kroner, i tillegg til et månedlig administrasjonsgebyr på 45 kroner.

Enkel og effektiv bonusordning

Bonusordningen som følger med Supreme Card Gold Mastercard gir deg ett poeng per brukte krone. Du samler bonuspoeng på alle varekjøp, da altså ikke ved kontantuttak eller lignende tjenester. Bonuspoengene du samler opp kan brukes som valuta i Supremes poengbutikk, hvor man kan kjøpe seg alt fra flyreiser til vinglass.

For referanse vil en kinobillett koste 10 000 poeng, mens du får et par solbriller fra Ray-Ban for 135 000 poeng.

Reiseforsikring med Supreme Card Gold Mastercard

Supreme Card Gold Mastercard kommer med en inkludert reiseforsikring som er gjeldende så lenge du betaler 50 prosent av reisens totale kostnader med kortet. Videre stilles det krav om at den som skal forsikres har bostedsadresse i Norge og er medlem av Norsk Folketrygd. I tillegg er reisen nødt til å startes og avsluttes på din folkeregistrerte adresse, for at forsikringen skal være gjeldende.
Forsikringen vil dekke deg, ektefelle/samboer, og ugifte barn under 23 år.Reise- og avbestillingsforsikring og ID-tyverisikring er bare to av mange ting reiseforsikringen har å tilby. Forsikringen leveres av Gjenside-eide Gouda, og en full oversikt over hva den omfatter finner du lenger ned på siden.

Supreme Card Gold Mastercard: et helt greit kredittkort

Som nevnt innledningsvis har Supreme Card Gold Mastercard en av de beste rentesatsene på markedet, og er sammen med den gode brukeropplevelsen det som er ansvarlig for at kortet kommer middels godt ut av testen. Det eneste som trekker kortet ned i de to kategoriene er gebyrene og den noe kronglete appen Loyo Pay, som kun er tilgjengelig på Android.

Med en meget god rentesats, bonuspoeng på alle kjøp, og reise- og avbestillingsforsikring inkludert, gjør kortet generelt god figur. Hovedgrunnen til at kortet ikke når helt opp til de beste, er at det ikke har mange fordeler å vise til.

Fordeler

 • Gode rentevilkår
 • Bonuspoeng på alle varekjøp
 • Inntil 60 dagers rentefrihet
 • Reiseforsikring med ID-tyverisikring inkludert

Ulemper

 • Lite fleksibel kredittramme
 • Noe ugunstig gebyrvilkår
 • Noe snevert fordelsprogram

Betingelser

 • Du må ha fylt 20 år
 • Du må ha fast inntekt
 • Du må ha en norsk folkeregistrert adresse
 • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller løpende inkassosaker

Rabattordninger

Med Supreme Card Gold Mastercard får man bonuspoeng ved alle varekjøp, og her ligger satsen på 1 poeng per brukte krone. Disse kan igjen brukes i deres egne Poengbutikk, som har rabatterte priser på en rekke produkter

Forsikringer

Med Supreme Card Gold Mastercard har du reise- og avbestillingsforsikring med ID-tyverisikring inkludert i prisen, så lenge du betaler mer enn halvparten av reisens total transportkostnader med kortet. Forsikringen gjelder da for reiser i hele verden med en varighet på inntil 90 dager eller de 35 første dagene for reiser med åpen retur.

Reiseforsikringen dekker kortholder, ektefelle/samboer og ugifte barn under 23 år, eller inntil tre andre medreisende. Sikrede må også være bosatt i Norge og medlem av norsk folketrygd, samt at reisen må startes og avsluttes på din folkeregistrerte adresse. Dersom man er et reisefølge på mer enn fire personer, er det de tre yngste i følget som er dekket. Dagsreiser uten overnatting dekkes kun om fly er benyttet som transportmiddel.

Forsikringen leveres av Gjensidige-eide Gouda og dekker poster som reisegods, reisesyke, ulykke, hjemtransport, egenandel på leiebil, forsinkelse, evakuering, avbestilling og juridisk bistand.

Type forsikring: Inkludert forsikring

Med Supreme Card Gold Mastercard har du også muligheten til å tegne deg betalingsforsikring ved siden av, og denne er ment som et økonomisk sikkerhetsnett om noe uforutsett skulle hindre deg fra å kunne betale din månedlige faktura. Polisen dekker tilfeller som ufrivillig arbeidsledighet, langvarig sykemelding, innleggelse på sykehuset og skader som følge av alvorlig ulykke.

Erstatningen tilsvarer kostnaden for kredittens ordinære månedsbeløp og gjelder i inntil tolv måneder per skadetilfelle. Ved dødsfall som følge av ulykke, vil det utbetales en engangssum tilsvarende forsikringstakerens aktuelle gjeld, dog med en øvre grense på 50 000 kroner.

Type forsikring: Inkludert forsikring
Pris: 0,89 % av den aktuelle kreditten per måned, dog minst 29 og maks 299 kroner

Hva er din erfaring med Supreme Card Gold Mastercard kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kredittesten.no
Average rating:  
 0 reviews