Test av Storebrand Mastercard kredittkort

Storebrand Mastercard kredittkort
Karakter

Test av Storebrand Mastercard kredittkort

Karakter

Aldersgrense: 18

Kredittgrense: 100 000

Responstid:

Eff.rente 21,2 %. 50.000 o/12 mnd. Kostnad: 5255. Totalt: 55.255

Aldersgrense

18 år

Kredittramme

Inntil 100 000 kr

Rentefrihet

45 dager

Årsavgift

0 kr

Kontaktløs

Ja

Smartbetaling

Apple, Google, Fitbit og Garmin Pay

Låneeksempel: Eff.rente 21,2 %. 50.000 o/12 mnd. Kostnad: 5255. Totalt: 55.255
Storebrand er nok et navn de fleste drar kjensel på, og selv om de nok er mest kjent for sine forsikringsordninger, driver de også med bankvirksomhet. Sågar også kredittkort. Sistnevnte har den feiende flotte tittelen kredittkort med reiseforsikring, og da bør det vel også være ganske så innlysende hva du får der i gården.

Reiseforsikring i fokus

Når man er så ambisiøs at man har med reiseforsikring i kortets navn, bør man i aller høyeste grad også innfri. Noe Storebrand gjør til gangs. Kortets forsikring dekker poster som reisegods, avbestilling, reisesyke, reiseulykke og ansvar, og du slipper dessuten å betale egenandel hvis det oppstår et forsikringstilfelle som faller inn under noen av disse. Utover dette gjelder forsikringen for reiser på inntil 90 dager for kortholder og inntil tre medreisende, så lenge du har betalt minimum halvparten av reisens totale transportkostnader med kredittkortet.

Men der Storebrand Mastercard virkelig skiller seg ut i positiv retning, er at forsikringen også dekker skadeverk og tyveri av personlige eiendeler om bord på kollektivtransport i Norge. Også her forutsettes det at du har betalt billetten med ditt kredittkort. Går du i tillegg til innkjøp av en sykkel med ditt kort, refunderes din egenandel til forsikringsselskapet med inntil 4000 kroner ved tyveri.

Kontantuttak uten bismak

En markant faktor ved testing av kredittkort er kostnadene knyttet til bruk, og kanskje særlig satsene for gebyrer. Dette gjelder både ved varekjøp og andre tjenester, men kanskje aller mest for kontantuttak, som har vist seg å være den mest varierende posten blant aktørene på markedet. Gebyrfrie uttak i utlandet er nemlig noe de aller færreste kan skilte med, i alle fall uten noe form for skjulte gebyrer, og Storebrand er blant de få som er med i denne eksklusive klubben.

Gebyrkostander utgjør som sagt en vesentlig faktor i våre tester, så om du er innenfor kortets målgruppe – altså en som reiser mer enn gjennomsnittet – kan du potensielt spare betydelige summer på dette i det lange løp.

Fordeler

  • Gebyrfrie kontantuttak i utlandet
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
  • Støtter Google, Fitbit og Garmin Pay

Ulemper

  • Begrenset fordelsprogram
  • Høye gebyrer på kontantuttak i innlandet

Betingelser

  • Du må ha fylt 18 år
  • Du må ha et eksisterende kundeforhold til banken
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Rabattordninger

Med Storebrand Mastercard får du 25 % rabatt på alle DBS-sykler med en prislapp på 5999 kroner eller mer når du handler på DBS.no. Den eneste forutsetningen er at du gjennomfører transaksjonen med ditt Storebrand-kredittkort og oppgir rabattkoden storebrandkunde før du sjekker ut

Forsikringer

Forsikringen dekker reisegods, avbestilling, reisesyke, reiseulykke og ansvar, så du slipper med andre ord å betale egenandel hvis det oppstår et forsikringstilfelle som faller inn under en av disse kategoriene. Utover dette gjelder forsikringen for reiser på inntil 90 dager, så lenge du har betalt minimum halvparten av dine reisers totale transportkostnader med kredittkortet.

For reiser med åpen retur, gjelder forsikringen kun de første 45 dagene. Forsikringen gjelder ikke på noen del av reisen hvis reisen er planlagt å vare mer enn 90 dager.

Forsikringen dekker deg og inntil tre andre medreisende, være seg enten familie eller venner. Dersom det er flere enn tre medreisende, er det de tre yngste som blir dekket. Vær oppmerksom på at det er enkelte begrensninger i forsikringen for personer over 67 år.

Forsikringen dekker også skadeverk og tyveri av personlige eiendeler om bord på kollektivtransport i Norge så lenge du har betalt billetten med kredittkortet. Kjøper du i tillegg en sykkel med ditt kredittkort, refunderes egenandelen til forsikringsselskapet ditt med inntil 4000 kroner ved tyveri.

Type forsikring: Inkludert

Hva er din erfaring med Storebrand Mastercard kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Storebrand kredittkort
Average rating:  
 0 reviews