Test av Liverpool FC Mastercard kredittkort

Liverpool FC Mastercard kredittkort
Karakter

Test av Liverpool FC Mastercard kredittkort

Karakter

Aldersgrense: 18

Kredittgrense: 75 000

Responstid:

Eff. rente 27,4 %. 25.000 o/12 mnd. Kostnad: 3441. Totalt: 28.441
Eff. rente 27,4 %. 25.000 o/12 mnd. Kostnad: 3441. Totalt: 28.441
Om hjertet ditt banker for den røde delen av Liverpool er nok mildt sagt dette kortet for deg. For det er vanskelig å komme utenom at dette kortet har et sterkt fokus på klubben fra havnebyen. Av den grunn bys det naturlig nok på en rekke pool-baserte fordeler, og med et slagord som «Alltid med deg» vet du at du aldri trenger å gå alene. Liverpool FC Mastercard er med andre ord ikke for den gemene hop, men det prøver den heller ikke å være.

«You’ll Never Walk Alone»

Så la oss se litt nærmere på de nevnte fordelene. Om man tar de i nærmere ettersyn ser man fort at rabattene ikke akkurat er til å juble av. Til de er de altfor få og begrensede. Per dags dato får man nemlig kun avslag på offisielle produkter, i kafeen på Anfield (LFC Boot Room Sports Café) og på en rekke opplevelser. Sistnevnte inkluderer omvisninger på stadionet, «Legend tours», «Anfield Experience» og «Anfield Ultimate Experience». Om ikke annet ligger i alle fall rabattsatsen på tjue prosent, så om dette var noe du hadde tenkt å unne deg i løpet av pilgrimsferden uansett, er det jo absolutt en del å spare her.

Utover de LFC-relaterte rabattene får man også ti prosent rabatt på leie av feriehus gjennom Dansommer – som beleilig nok ikke har ferieboliger i England – og en rekke andre fordeler og rabatter gjennom Fordelsbutikken. Her kan man blant annet få avslag på produkter som solbriller fra Ray Ban, hårfønere, kniver og diverse annet.

Ekstra trygghet i hverdagen

I og med at kortet legger opp til en del hopping over dammen, er det jo bare praktisk å få med reiseforsikring på kjøpet. Så er også tilfelle her. For at denne skal være gyldig må du betale halvparten eller mer av reisens totale transportkostnader med det aktuelle kredittkortet, og så lenge dette er på plass er den gyldig for reiser på inntil nitti dager for alle faste husstandsmedlemmer eller inntil tre andre medreisende.

Ved siden av dette har man også muligheten til å tegne seg betalingsforsikring, og denne koster 0,7 % av din utestående saldo per måned. Bruker du for eksempel 10 000 kroner i løpet av en måned, vil den månedlige premien ligge på 70 kroner. Forsikringen dekker poster som langvarig sykemelding, arbeidsledighet, permittering, kritisk sykdom og dødsfall. Om du skulle bli rammet av noen av disse dekker forsikringen syv prosent av din utestående saldo, i form av avdrag og renter, i inntil ett år, og ved kritisk sykdom eller dødsfall innfris saldoen i sin helhet. Utover dette er man også beskyttet mot betalingsanmerkninger og mislighold ved tilfeller som er dekt av forsikringspolisen.

Et annet praktisk aspekt er muligheten for varsler via tekstmeldinger, og denne tjenesten fungerer akkurat slik man skulle tro. Man mottar enkelt og greit en SMS hver gang man benytter seg av kortet, og på denne måten har man både full kontroll over sitt eget forbruk, samtidig som man unngår at kortet blir misbrukt av uvedkommende.

Hvor ofte og hyppig man ønsker å bli varslet er helt opp til en selv, og du kan velge om varslet skal aktiveres ved en viss beløpsgrense, informasjon om transaksjoner og saldo i løpet av de siste tjuefire timene, påminnelse om forfallsdato eller når man nærmer seg kredittgrensen. En ganske så hendig tjeneste med andre ord.

Fordeler

 • Liverpool-relaterte rabatter
 • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Ulemper

 • Noe begrenset fordelsprogram
 • Ufordelaktig høy effektiv rente
 • Meget ugunstig gebyr ved uttak av kontanter, både i inn- og utland
 • Ingen muligheter for kontaktløs betaling

Betingelser

 • Du må ha fylt 18 år
 • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Rabattordninger

Som seg hør og bør penser Liverpool FC Mastercard seg inn mot de ihuga supporterne, og under kan du se en oversikt over samtlige fordeler man oppnår ved å benytte kortet:

 • Rabatterte produkter gjennom Fordelsbutikken
 • 20 % rabatt på mat ved LFC Boot Room Sports Café
 • 20 % rabatt på offisielle LFC-varer (gjelder kun varer til fullpris hos Supporter Shop på Liverpool One og Anfield)
 • 20 % rabatt på omvisning og opplevelser via Liverpool FC
 • 20 % rabatt på leie av lift via Oslo Liftutleie
 • 10 % rabatt på parkering ved Gardermoen via Flight Park
 • 10 % rabatt på mer enn 44 000 ferieboliger over hele Europa via dansommer
 • 10 % rabatt for deg og en medreisende på alle reiser via Enjoy Travel

Forsikringer

Med et LFC MasterCard har du til enhver tid reise- og avbestillingsforsikring inkludert i prisen, så lenge du betaler minimum halvparten av reisens totale transportkostnader med kredittkortet.

Utover dette må også reisen startes og avsluttes i Norden, og for innenlandsreiser kreves det minimum én overnatting eller at man har benyttet fly som transportmiddel. Når disse kravene er imøtekommet er den gjeldende for reiser på inntil 90 dager for deg og din familie eller inntil tre andre medreisende, samtidig som ulykke, avbestilling og reisesyke/hjemtransport ikke gjelder for personer som har fylt 80 år.

Type forsikring: Inkludert forsikring

Med betalingsforsikring dekkes deler av din utestående saldo ved tilfeller av langvarig sykemelding, arbeidsledighet, permittering, kritisk sykdom og dødsfall. Polisen dekker 7 % av dine månedlige avdrag og renter i inntil 12 måneder, samtidig som saldoen innfris i sin helhet ved kritisk sykdom eller tap av liv. Utover dette er du også beskyttet mot betalingsanmerkninger og mislighold ved tilfeller som forsikringen dekker.

Type forsikring: Betalt tilleggsforsikring
Pris: 0,7 % av utestående saldo hver måned

Hva er din erfaring med Liverpool FC Mastercard kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Liverpool FC Mastercard
Average rating:  
 0 reviews