Test av CASA Visa kredittkort

CASA Visa kredittkort
Karakter

Test av CASA Visa kredittkort

Karakter

Aldersgrense: 18

Kredittgrense: 75 000

Responstid:

Eff. rente 24,3 %. 30.000 o/12 mnd. Kostnad: 3679. Totalt: 33.679

Aldersgrense

18 år

Kredittramme

Inntil 75 000 kr

Rentefrihet

45 dager

Årsavgift

0 kr

Kontaktløs

Nei

Smartbetaling

Nei

Låneeksempel: Eff. rente 24,3 %. 30.000 o/12 mnd. Kostnad: 3679. Totalt: 33.679
Det er blitt ganske så gjengs å ha sitt eget kredittkort, og Bohus ønsker på ingen måte å være noe dårligere. Det naturlige valget falt derfor på det spanske ordet for hus, altså casa, bare i versaler for å understreke poenget. CASA-kortet er med andre ord beregnet på den som handler over gjennomsnittlig ofte på Bohus, og kanskje like greit, for den er neimenn ikke veldig interessant for noen andre.

Hovedgrunnen til at CASA-kortet ikke passer for hvermannsen ligger jo naturlig nok litt i navnet, men utover dette er det aller største ankepunktet at det påløper et administrasjonsgebyr på 39 kroner om du handler for mer enn 250 kroner. På dette tidspunktet er det derfor legitimt å spørre seg om hva som er vitsen med å ha et kredittkort om man ikke skal kunne bruke det aktivt. Ikke vet vi.

Betalingsutsettelse har den i alle fall

Som seg hør og bør kan man i alle fall gå for delbetaling eller betalingsutsettelse hos Bohus, og i denne sammenheng er det faktisk blant de mer positive karakteristikkene å trekke frem. Så lenge du handler for minimum 2500 kroner hos Bohus kan du utsette betalingen i fire, seks eller ni måneder. Fordelen med denne ordningen er du kun betaler et engangsbeløp for den valgte perioden, og dermed unngår renter i samme tidsrom. Dette koster henholdsvis 275 kroner for fire måneder, 349 for seks og 425 for ni.

Men vær ekstra oppmerksom på at det vil løpe renter på hele perioden om du ikke betaler tilbake den utestående summen innen den gitte fristen. Da vil nemlig vinninga fort gå opp i spinninga.

Lite annet spennende

Ei heller har CASA-kortet noen ytterligere rabatter eller fordeler hos Bohus, noe man strengt tatt burde kunne forvente av et kredittkort knyttet til en spesifikk kjede. Så selv om kortet kan by på gratis SMS-varsling og muligheten for betalingsforsikring, er det altfor lite her til at dette skulle appellere til noen andre enn ihuga Bohus-fans.

Fordeler

  • Mulighet for betalingsutsettelse og delbetaling hos Bohus
  • SMS-varsel ved kortbruk

Ulemper

  • Ingen øvrige bonuser hos Bohus
  • Ugunstig gebyr ved uttak av kontanter, især over skranke
  • Det påløper et administrasjonsgebyr så lenge du bruker over 250 kroner
  • Ingen muligheter for kontaktløs betaling

Betingelser

  • Du må ha fylt 18 år
  • Du må ha en årlig inntekt over 150 000 kroner
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Rabattordninger

CASA-kortet har hverken noen rabatt- eller bonusordninger

Forsikringer

Med betalingsforsikring dekkes hele eller deler av din utestående saldo ved tilfeller av langvarig sykemelding, ufrivillig arbeidsledighet/permittering, tap av liv eller kritisk sykdom. Polisen dekker 7 % av utestående saldo hver måned for sykemelding, arbeidsledighet og permittering i inntil 12 måneder, mens hele det utestående beløpet dekkes ved kritisk sykdom eller tap av liv.

Type forsikring: Betalt tilleggsforsikring
Pris: 0,7 % av din månedlige utestående saldo

Hva er din erfaring med CASA Visa kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CASA (Bohus) kredittkort
Average rating:  
 0 reviews