Test av Resurs Bank forbrukslån

Resurs Bank forbrukslån
Karakter

Test av Resurs Bank forbrukslån

KarakterAldersgrense: 25 år
Lånebeløp: 10 000 – 500 000 kroner
Responstid: Umiddelbar respons


Vi har ikke et samarbeid med den aktuelle banken, men du kan søke hos 17 banker samtidig via Lendo
Eff. rente 11,9 %. 150.000 o/5 år. Kostnad: 46.600. Totalt: 196.600
Eff. rente: 14,75 %. Etabl. geb: 995. 100.000 o/5 år. Kostnad: 39.484. Tot: 139.484

Kredittramme

10 000 – 500 000 kr

Aldersgrense

25 år

Løpetid

1 – 5 år

Eks: Eff. rente: 14,75 %. Etabl. geb: 995. 100.000 o/5 år. Kostnad: 39.484. Tot: 139.484
Resurs Bank springer ut av Resurs Holding og bankens historie strekker seg over 40 år bak i tid. Resurs Bank står også bak forbrukslånet yA, som de tok over etter de kjøpte yA Bank tilbake i 2015.

Lån uten sikkerhet med Resurs Bank

Resurs Bank gir deg muligheten til å ta opp forbrukslån på en sum mellom 10 000 og 500 000 kroner, hvor nedbetalingstiden er på inntil 5 år. Forbrukslånet er et lån uten sikkerhet, noe som kort og greit betyr at du slipper å pantsette eiendeler, slik tilfellet ofte er med andre typer lån. Dette medfører mindre risiko for deg, men større risiko for banken, og derfor har forbrukslånet høyere rente- og gebyrsatser enn de fleste andre typer lån.

Forbrukslånet kommer med en nominell rente mellom 8,39 og 19,39 %. Hva renten blir bestemmes på bakgrunn av blant annet ønsket lånesum og nedbetalingstid, samt en kredittsjekk. I kredittsjekken gjør enten banken eller en ekstern aktør en vurdering av betalingsevnen din, basert på faktorer som gjeld og inntekt.

Gode rente- og gebyrsatser

Resurs Bank sitt fremste salgspunkt er gebyrsatsene, som er av blant de beste på det markedet. Den nominelle renten er ikke mye å skrive hjem om, men den effektive renten er nokså god.

Først etter du har søkt lån kan du finne ut hva rentesatsen din blir. Tilbudet du får er uforpliktende, som vil si at du står fritt til å takke nei til tilbudet du blir presentert. For å finne det mest lønnsomme tilbudet vil vi derfor anbefale å søke hos flere banker. Da vil du ha en oversikt og vite hvilket tilbud som vil være minst kostbart for deg.

Refinansiering med Resurs Bank

Refinansiering lar deg samle lån og kredittkortgjeld på ett sted, med bedre betingelser. Grunnen til at man bør vurdere refinansiering dersom man har mange smålån, er at du vil kunne spare mye på renteomkostninger og gebyrer, i tillegg til at du får bedre oversikt over nedbetalingsplanen ved å samle alt på en plass.

Dersom du søker refinansiering gjennom Resurs Bank vil banken ta hånd om dine tidligere lån. Det kan også godt hende at du får bedre rentevilkår ved å refinansiere.


Vi har ikke et samarbeid med den aktuelle banken, men du kan søke hos 17 banker samtidig via Lendo
Eff. rente 11,9 %. 150.000 o/5 år. Kostnad: 46.600. Totalt: 196.600

Fordeler

 • Overlegne gebyrsatser
 • Meget gode rentevilkår
 • Mulighet for medlåntaker

Ulemper

 • Høyt etableringsgebyr
 • Høy aldersgrense

Betingelser

 • Du må ha fylt 25 år
 • Du må ha en årlig inntekt på minimum 280 000 kroner
 • Du må ha folkeregistrert adresse
 • Du kan ikke være langtidssykemeldt
 • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Avdragsfrihet

Dersom du har en betalingsfri måned tilgjengelig hos Resurs Bank vil dette stå oppført på din faktura, og dersom du ønsker å benytte deg av denne trenger du bare å la være og foreta en innbetaling, så vil systemet automatisk registrere at du benytter deg av en betalingsfri måned


Vi har ikke et samarbeid med den aktuelle banken, men du kan søke hos 17 banker samtidig via Lendo
Eff. rente 11,9 %. 150.000 o/5 år. Kostnad: 46.600. Totalt: 196.600

Betalingsforsikring

Denne forsikringen er ment som et økonomisk hjelpemiddel om du skulle være så uheldig å miste jobben eller pådra deg en alvorlig skade eller sykdom, og er noe de aller fleste banker tilbyr når man søker om forbrukslån

Betalingsforsikringen hos Resurs Bank leveres av Solid Försäkringsaktiebolag og dekker ufrivillig arbeidsledighet og sykdomsforløp over lengre perioder, og for førstnevnte dekkes terminbeløpet i inntil 12 måneder ved arbeidsledighet som overstiger 30 sammenhengende dager. Samtidig er det verdt å nevne at denne ikke gjelder for selvstendige næringsdrivende. Ved sykemelding i mer enn 30 sammenhengende dager utbetaler forsikringsselskapet kredittens ordinære månedsbeløp i inntil 12 måneder, og denne er både gjeldende for lønnstakere og selvstendige næringsdrivende

Hos Resurs Bank koster polisen 8,29 % av dine månedlige ytelser, som vil si den totale summen av renter, gebyrer og avdrag

Hos Resurs Bank kan du enkelt tegne deg forsikringen i løpet av søknadsprosessen

 • Du må ha vært fast ansatt i minst 3 måneder hos samme arbeidsgiver
 • Du kan ikke ha kjennskap til varsel om oppsigelse
 • Du må være bosatt i Norge og medlem av norsk folketrygd
 • Du må være fullt arbeidsfør og hverken motta sykepenger, arbeidsavklaringspenger eller lignende støtte
 • Du kan ikke ha vært innlagt på sykehus eller annet sted etter råd fra lege

Hva er din erfaring med Resurs Bank forbrukslån?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kredittesten.no
Average rating:  
 0 reviews