Test av Easybank forbrukslån

Easybank forbrukslån

Karakter

Test av Easybank forbrukslån

KarakterAldersgrense: 23 år
Lånebeløp: 10 000 – 500 000 kroner
Responstid: Umiddelbar respons

Eff. rente: 15,37 %. Etabl. geb: 995. 80.000 o/5 år. Kostnad: 32.648. Tot: 112.648

Kredittramme

10 000 – 500 000 kr

Aldersgrense

23 år

Løpetid

1 – 5 år

Eks: Eff. rente: 15,37 %. Etabl. geb: 995. 80.000 o/5 år. Kostnad: 32.648. Tot: 112.648
Easybank gikk tidligere under navnet Verdibanken, men valgte altså å endre navnet i 2016, da de skulle satse for fullt på forbrukslån og billån uten sikkerhet.

Easybank kan skilte med en av de laveste nominelle rentene på markedet – småpene 7, 49 % – og dette hjelper naturligvis på det totale inntrykket. Når det i tillegg bys på en meget fleksibel låneramme – mellom 10 000 og 500 000 kroner – og lang nedbetalingstid, ser man raskt konturene av et solid tilbud.

Easybank: Et forbrukslån med lav rente

Det at den nominelle renten starter på 7,49 % gjør at Easybank kan tilby billig lån. I tillegg tilbyr banken svært fleksible lånebeløp, noe som mest sannsynlig vil dekke de aller fleste behov.

Det er imidlertid ikke sikkert du får den laveste mulige renten dersom du søker hos Easybank, men det at den nominelle renten starter såpass lavt er definitivt en fordel. Husk å se på den effektive renten banken kan tilby dersom du søker om lån hos Easybank – det er den effektive renten som forteller hva lånet faktisk vil koste deg.

Disse kravene stiller Easybank

Som ved de fleste lån uten sikkerhet stiller ikke Easybank noen krav til bruksområde. Du har full frihet til å bruke pengene på hva du selv vil. Har hvitevarene gått dukken, eller har du behov for å pusse opp? I så fall kan Easybank være et godt finansieringsalternativ for deg.

De eneste kravene Easybank stiller til deg som søker er at du har fylt 23 år, har norsk fødsels- og personnummer, ikke har betalingsanmerkninger og kan vise til tre års likningshistorikk. Easybank foretar en kredittvurdering for å vurdere om hvorvidt du er skikket til å ta opp Easylån eller ikke, og bestemmer ved hjelp av denne vurderingen hvor mye du kan låne og hvor høy renten på lånet ditt blir.

Fordeler

 • Gunstige gebyrsatser
 • Meget fleksibel låneramme
 • Muligheten for inntil tre betalingsfrie måneder per kalenderår

Ulemper

 • Noe høyt etableringsgebyr

Betingelser

 • Du må ha fylt 23 år
 • Du må ha norsk fødsels- og personnummer
 • Du må kunne vise til minst tre års ligningshistorikk
 • Du kan ikke ha noen pågående betalingsanmerkninger eller inkassosaker

Avdragsfrihet

Som kunde hos Easybank kan du søke om inntil tre betalingsfrie måneder per kalenderår, dog med forutsetning om at disse ikke er sammenhengende. Tjenesten koster 150 kroner per innvilgede gang, men vil automatisk avslås om man allerede har en utestående faktura

Betalingsforsikring

Denne forsikringen er ment som et økonomisk hjelpemiddel om du skulle være så uheldig å miste jobben eller pådra deg en alvorlig skade eller sykdom, og er noe de aller fleste banker tilbyr når man søker om forbrukslån

Betalingsforsikringen hos Easybank leveres av AmTrust International Underwriters DAC og dekker følgende poster:

 • Ufrivillig arbeidsledighet/permittering (30 dagers kvalifiseringstid, 30 dagers karensperiode)
 • Sykemelding (30 dagers kvalifiseringstid, 30 dagers karensperiode)
 • Dødsfall (0 dagers kvalifiseringstid, 0 dagers karensperiode)

Ved ufrivillig arbeidsledighet, permittering og sykemelding dekker forsikringspolisen hele det månedlige terminbeløpet i inntil 12 måneder, og totalt inntil 36 måneder i løpet av forsikringsperioden.

Ved dødsfall dekkes hele det utestående, forsikrede lånebeløpet

Hos Easybank koster polisen ditt terminbeløp multiplisert med 2,6346. Forsikringen er gjeldende i tre år fra utbetalingsdato og legges til lånesaldoen ved oppstart

Det eneste du trenger å gjøre for å tegne denne forsikringen er å huke av for inntektsforsikring i løpet av søknadsprosessen

Hva er din erfaring med Easybank forbrukslån?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Easybank
Average rating:  
 0 reviews