Test av Avida Finans FlexiLån

Avida Finans FlexiLån
Karakter

Test av Avida Finans FlexiLån

KarakterAldersgrense: 20 år
Lånebeløp: 10 000 – 500 000 kroner
Responstid: Umiddelbar respons


Vi har ikke et samarbeid med den aktuelle banken, men du kan søke hos 17 banker samtidig via Lendo
Eff. rente 11,9 %. 150.000 o/5 år. Kostnad: 46.600. Totalt: 196.600
Eff. rente: 16,55 %. Etabl. geb: 790. 65.000 o/5 år. Kostnad: 28.276. Tot: 93.276

Kredittramme

10 000 – 500 000 kr

Aldersgrense

20 år

Løpetid

1 – 5 år

Eks: Eff. rente: 16,55 %. Etabl. geb: 790. 65.000 o/5 år. Kostnad: 28.276. Tot: 93.276
Avida Finans er et finansforetak som retter seg mot kredittmarkedet. Vi har testet deres variant av forbrukslån, som kommer helt greit ut av vår test. Lånet som har blitt testet kalles FlexiLån, og er kun ett av flere låne- og spareprodukter Avida Finans tilbyr.

Gebyrsatsen veier opp for rentesatsen

Avida Finans FlexiLån sin nominelle rente havner på et sted mellom 7,9 og 21,9 %, noe som er en ganske så middelmådig rentesats. Avida Finans kan altså ikke vise til den beste rentesatsen, men til gjengjeld er gebyrsatsene av de bedre på markedet. Du betaler mellom 390 og 1190 for etablering og 29 kroner i termingebyr, ellers er det kun gebyrer dersom du velger å benytte deg av en annen faktureringsmetode enn eFaktura. Det vil naturlig nok også påløpe gebyrer dersom du betaler for sent, eller vil gjøre en endring på lånet ditt.

Hos Avida Finans har du muligheten til å låne mellom 5000 og 500 000 kroner. Dette er en fleksibilitet som er matchet av noen få andre aktører, og kun overgått av Bank Norwegian.

Betal renter og gebyrer kun på det du bruker med Avida Finans

Avida Finans FlexiLån er et lån uten sikkerhet, det vil si at du slipper å pantsette eiendeler for å stille sikkerhet til banken. For deg som låntaker betyr dette mindre risiko, men banken påløpes en høyere risiko. Derfor kommer forbrukslånet med høyere rente- og gebyrsatser enn andre, mer tradisjonelle lån. Et eksempel på det kan være boliglån, hvor sikkerhet stilles i form av pantsetting av eiendeler. Hos Avida Finans må du kun betale renter og gebyrer på pengene du faktisk bruker, noe som gjøres en gang i måneden.

Raskt svar på lånesøknaden

Avida Finans er en serviceinnstilt aktør, og gir deg raskt svar på lånesøknaden. Du har også muligheten til å låne mer enn du i utgangspunktet søkte om – dersom du innfrir visse krav. Det velger du eventuelt etter du har fått svar på søknaden.

På bakgrunn av kredittsjekken som blir utført kan Avida Finans velge å tilby deg en lavere sum enn du søkte om. Hvis lånesøknaden blir godkjent får du kredittavtalen med en gang, og du trenger ikke dokumentere noen ting. Avtalen kan signeres med BankID.

Kreditt tilgjengelig umiddelbart

Pengene dine blir tilgjengelige på din konto hos Avida Finans umiddelbart etter du har signert avtalen. Derifra kan du betale regninger, eller rett og slett føre over penger til hvilken som helst annen konto. Pengene kan komme samme dag, men du bør påregne en ventetid på 1 til 2 virkedager.

Hvilke krav stiller Avida Finans til forbrukslån?

Du velger selv hva du ønsker å bruke pengene på dersom du tar opp et lån hos Avida Finans, men aktøren stiller derimot noen andre formelle krav for å innvilge lån. Som søker må du ha fylt 20 år, tjene over 200 000 kroner i året og ha vært bosatt sammenhengende i Norge de siste tre årene. Dersom du har betalingsanmerkninger eller åpne inkassosaker vil det sette en stopper for å få innvilget lånesøknaden.

Vi har ikke et samarbeid med den aktuelle banken, men du kan søke hos 17 banker samtidig via Lendo
Eff. rente 11,9 %. 150.000 o/5 år. Kostnad: 46.600. Totalt: 196.600

Fordeler

  • Blant markedets beste gebyrsatser
  • Variabelt etableringsgebyr
  • Meget fleksibel låneramme

Ulemper

  • Noe høy aldersgrense
  • Ingen mulighet for refinansiering
  • Ingen mulighet for betalingsforsikring

Betingelser

  • Du må ha fylt 20 år
  • Du må ha en årlig inntekt over 200 000 kroner
  • Du må ha bodd sammenhengende i Norge de siste tre årene
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller løpende inkassosaker

Avdragsfrihet

Hos Avida Finans har du muligheten til å søke om to betalingsfrie måneder per kalenderår, forutsett at disse ikke overlapper hverandre. Denne tjenesten koster ikke noe ekstra, men vær oppmerksom på at nedbetalingstiden vil forlenges


Vi har ikke et samarbeid med den aktuelle banken, men du kan søke hos 17 banker samtidig via Lendo
Eff. rente 11,9 %. 150.000 o/5 år. Kostnad: 46.600. Totalt: 196.600

Betalingsforsikring

Avida Finans tilbyr ikke betalingsforsikring på sine lån

Hva er din erfaring med Avida Finans FlexiLån?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kredittesten.no
Average rating:  
 0 reviews