Med yA Bank kan du få 100 kr i rabatt på en rekke populære strømmetjenester

Foto: Netflix

yA Bank kredittkort gir deg 1200 kroner i rabatt på strømmetjenester i året

yA Bank har kanskje droppet dagligvarerabatten, men det har i alle kommet med en ny gunstig fordel. En månedlig rabatt på 100 kroner for strømmetjenestene HBO, Netflix eller Viaplay.

Publisert: 27.08.2018

Kredittkortet fra yA Bank droppet nylig sin tre prosents rabattordning på mat- og dagligvarer til mange kunders ergrelse, men det er liten grunn til fortvilelse. I stedet har det dukket opp en annen godbit, nemlig 100 kroner i rabatt på en rekke populære strømmetjenester.

Les også: Hva betyr rentefri kreditt, og når løper renten på kredittkortet?

Spar over 1000 kroner i året
Som nevnt ovenfor begrenser rabatten seg til inntil 100 kroner i måneden. Har du bare abonnement hos én enkelt strømmetjeneste, for eksempel HBO som koster 99 kroner i måneden, vil du få dekket disse utgiftene månedlig. Abonnerer du derimot på flere strømmetjenester kan du i praksis spare opp til 1200 kroner i året, og dekke de resterende utgiftene selv.

La oss se på et eksempel. Du betaler 89 kroner hver måned for et basisabonnement hos Netflix og 99 kroner hver måned for HBO. Totalt sett vil dette koste deg 2256 i året. Trekker man så ifra de 1200 kronene man får gjennom yA, sitter man igjen med en årlig utgift på 1056 kroner, eller 88 kroner i måneden for både Netflix og HBO.

For at du skal kunne oppnå denne rabatten krever det at du betaler abonnementet ditt med yA Bank kredittkort, og så lenge du er påpasselig med å betale ditt utestående beløp innen forfall til enhver tid, slipper du i tillegg ubehagelige ekstrakostnader i form av høye renter.

Les også: Slutt med kredittkortgebyrer i EU

Disse abonnementene tilbyr yA Bank
Netflix tilbyr per dags dato tre typer abonnementer, henholdsvis basis, standard og premium. Det billigste koster 89 kroner i måneden, og gir deg adgang til strømmetjenestens katalog i Norge med muligheten til å se innholdet på én plattform av gangen. I tillegg til dette kan man også laste ned en begrenset mengde innhold, slik at du kan se innholdet uten å være tilknyttet et nettverk.

Standardabonnementet koster 109 kroner i måneden og gir deg i tillegg til det ovenfor nevnte, også anledningen til å strømme på to skjermer samtidig i HD-kvalitet. Det dyreste abonnementet ligger på 139 kroner i måneden, og tilbyr visninger i Ultra HD i tillegg til muligheten å se på fire skjermer samtidig.

Når det kommer til HBO er det HBO Nordic som er tilgjengelig. Tjenesten ligger på 99 kroner i måneden, og gir deg tilgang til samtlige av strømmetjenestens egne produksjoner, i tillegg til kuratert innhold fra selskaper som AMC, Showtime, Hulu, BBC med flere.

Viaplay har på sin side flere ulike abonnementer, og det som skiller dem fra hverandre er primært innholdet. Aktøren er nok aller mest kjent for sine brede sportspakker, men det finnes også pakker med serie- og filminnhold.

Film- og seriepakken kommer på 119 kroner i måneden, mens Viaplay Sport ligger på 299 kroner. Sistnevnte inneholder i tillegg sport og fighting også hele serie- og barnekatalogen deres. Det dyreste abonnementet – Viaplay Total – koster 329 i måneden, og gir deg tilgang til det samme innholdet som Viaplay Sport i tillegg til hele Viaplays filmkatalog.

Viaplay gir deg i tillegg muligheten til å leie filmer de ikke selv eier rettighetene til, men vær oppmerksom på at du allerede har Viaplay inkludert i prisen om du allerede disponerer Viasats TV-pakke.