Bank Norwegian med nye tilleggsforsikringer

Bank Norwegian med nye tilleggs­forsikringer

Bank Norwegian har utvidet sin forsikringsportefølje med to nye tilskudd, henholdsvis tannhelseforsikring og WebSafe.

Publisert: 12.11.2018

Forbruksbanken benyttet sommermånedene til å gjøre vesentlige endringer i sine forsikringspoliser, samtidig som de benyttet anledningen til å lansere to nye tilleggsforsikringer. De nye tilskuddene har altså fått navnene WebSafe og tannhelseforsikring, og er priset til henholdsvis 495 kroner i året og 125 (for de mellom 20 og 34 år), 268 (for de mellom 35 og 49) eller 440 kroner (for de mellom 50 og 70) i måneden.

— Felles for begge forsikringsproduktene er at vi mener det finnes en etterspørsel i markedet. Det er få liknende produkter i privatmarkedet, og vi mener selv vi har klart å sy sammen en god og bred dekning på begge produktene til en konkurransedyktig pris, uttalte produktansvarlig i Bank Norwegian, Torstein Røed, i forbindelse med lanseringen.

Les også: Kredittkort med egenandelsforsikring [MARKEDSFØRING]

WebSafe gir deg trygghet på internett
Som navnet langt på vei indikerer er WebSafe ment som en forsikring mot misbruk av digital informasjon knyttet til din identitet, og særlig uønsket spredning av denne. I tospann med forsikringsselskapet AIG (American International Group) har banken inngått et samarbeid med EraseMe, som har en visjon om å være den førende aktøren i Europa på å finne, verifisere og fjerne uønsket eller krenkende digital informasjon.

— I en hverdag som blir stadig mer digital, kan det for mange være utfordrende å ha kontroll over all informasjon som spres. Det kan også være frustrerende og ubehagelig å ikke vite hva man skal gjøre dersom ulovlig og krenkende informasjon spres på internett, poengterer Røed.

Foruten om kortinnehaver dekker forsikringen også den øvrige husholdningen, i tillegg til at den inkluderer advokatbistand og inntil ti timer hos psykolog om uhellet skulle inntreffe.

Les også: Kredittkort med hole-in-one-forsikring

Tannhelseforsikring for typiske tannlegeutgifter
Den ganske så selvforklarende tannhelseforsikringen skal bidra til å holde tanngard og gommer friske, slik at du i alle fall har en mindre grunn får å unngå tannlegebesøket. Forsikringen dekker faste poster som årlige kontrolltimer, i tillegg til mer omfattende inngrep som broer, implantater, rot- og andre fyllinger. Kort og godt alt du kan møte på hos tannlegen.

— Ved å være ekskludert fra den norske velferdsordningen, er det ingen hemmelighet at det kan være dyrt å gå til tannlegen. Dyre og uforutsette tannlegeregninger kan være en økonomisk utfordring for mange. Tannhelseforsikringen gjør tannlegeutgiftene forutsigbare, sier Røed i Bank Norwegian.

Som nevnt innledningsvis avhenger den månedlige kostnaden av din alder. For de mellom 20 og 34 år ligger polisen på 125 kroner i måneden, for de mellom 35 og 49 år ligger den på 268 og for de mellom 50 og 70 år ligger den på 440. Samtidig er det også verdt å merke seg at forsikringen kun dekker inntil 40 000 kroner i året.