Test av Manchester United Visa

Manchester United Visa
Karakter

Test av Manchester United Visa

Karakter

Aldersgrense: 18

Kredittgrense: 100 000

Responstid:

Hvem kan dette kortet være ment for mon tro? Som navnet kanskje indikerer er Manchester United Visa myntet på fanskaren av den røde delen av byen. Kortet kommer via den spanske giganten Santander, og er i likhet med aktørens andre kort tilknyttet den velkjente Kickback-ordningen.

Men kan man egentlig kalle det et supportkort om det ikke har passende rabatter? Jeg sier nei, og det ser ut til at Santander sier seg enig. Med Manchester United Visa får du nemlig en rekke rabatter på relaterte produkter, restaurantbesøk og hendelser. Der i blant ti prosent rabatt på medlemskap i supporterklubben og på ulike arrangementer ved klubbens hjemmebane Old Trafford, eller drømmenes teater som den kalles i de indre kretsene.

Kredittkortet kan også skilte med reise- og avbestillingsforsikring inkludert i prisen, samt egenandelsforsikring for leiebil. I og med at kortet legger opp til en god del reising over dammen er dette fort gunstige ting å ha med seg på ferden.

Fordeler gjennom Kickback

Foruten om de Manchester United-relaterte rabattene får du også tilgang til Santanders egne Kickback-ordning. Kort og godt er dette en fordelsportal for netthandel, som fungerer på akkurat samme måte som en cashback-ordning. I begge disse tilfellene får man penger tilbake på kontoen ved varekjøp i utvalgte nettbutikker.

Begge ordningene fungerer uansett i praksis på samme måte. Dersom man handler et produkt via nett, får man tilbakebetalt deler av summen i form av en prosentandel eller som et konkret kontantbeløp. Kickback er dermed ingen direkte rabatt som trekkes fra beløpet, men snarere en ordning som gir deg penger tilbake ved handling i utvalgte nettbutikker. Enkelt og greit.

Reis trygt

Når du så endelig får tatt pilegrimsreisen til ditt kjære Manchester, gjør du lurt i å betale minimum halvparten av reisens totale transportkostnader med kredittkortet. Da aktiverer du nemlig kortets reise- og avbestillingsforsikring automatisk, som samtidig innebærer at du har en bekymring mindre.

Forutsetningen for at denne forsikringen skal være gyldig er at reisen starter og avsluttes i Norge, og den er da gyldig for reiser på inntil 90 dager. I tillegg til deg selv dekker forsikringen også inntil tre medreisende, samtidig som det er verdt å merke seg at forsikringen har en egenandel på 500 kroner.

Som en ekstra gulrot får man også egenandelsdekning for leiebil inkludert i reiseforsikringen, som fort er en meget gunstig fordel om du har tenkt å leie deg bil. Denne forsikringen forutsetter at du betaler rubbel og bitt av leiebilavtalen med kredittkortet, og så lenge dette er på plass, gjelder den for leie av bil i både inn- og utland de første 14 dagene av leieperioden. Forsikringens dekningsgrad er på inntil 20 000 kroner per skade, og maksimert til 40 000 kroner per år.

Fordeler

 • Rabatter for Manchester United-fans
 • Reise- og egenandelsforsikring for leiebil inkludert
 • Kickback fra Santander
 • Øvre kredittgrense på 100 000 kroner
 • Inntil 50 rentefrie dager
 • Mulighet for tilleggsforsikringer

Ulemper

 • Ugunstig rente og gebyrvilkår
 • Høye gebyrer for kontantuttak i både inn- og utland

Betingelser

 • 18 års aldersgrense
 • Norsk statsborgerskap
 • Ingen betalingsanmerkninger

Rabattordninger

Manchester United Visa byr på en rekke rabatter og bonusordninger, og kanskje spesielt for den ihuga supporteren av de røde djevlene. Under kan du se en oversikt over samtlige fordeler man oppnår ved å benytte kortet:

 • Muligheter for å få penger tilbake ved netthandel gjennom Santander Kickback
 • Opptil 25 % rabatt på over 300 spisesteder
 • 20 % rabatt på stadion- og museumsturer på Old Trafford
 • 10 % rabatt på medlemskontingent i den offisielle supporterklubben
 • 10 % rabatt gjennom United Direct, som er Manchester United sin egen nettbutikk
 • 10 % rabatt på Megastore på Old Trafford
 • 10 % rabatt på mat og drikke i Red Café på Old Trafford
 • Muligheten for å være med i trekningen av hjemmekampbilletter til Old Trafford gjennom hele sesongen via Tickets Hotline

Hva er din erfaring med Manchester United Visa?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Manchester United Visa kredittkort
Average rating:  
 0 reviews
Manchester United Visa

Vår vurdering av kredittkortet: Karakter

Gebyroversikt
Årsgebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
Elektronisk faktura: 0 kr
Faktura: 40 kr
Erstatnings­kort: 99 kr
Regnings­betaling: 40 kr + 1 % av sum
Overføring: 40 kr + 1 % av sum
Nødkort og -kontanter: 250 kr
Overtrekks­gebyr: 125 kr
Kontant­uttak i utland: 40 kr + 1 % av sum
Kontant­uttak i Norge: 40 kr + 1 % av sum
Bruk hos Posten: 40 kr + 1 % av sum
Valuta­påslag: 1,75 %
Årlig nominell rente: 21,5 %
Mnd. nominell rente: 1,79 %
Årlig effektiv rente: 24,6 %
Min. innbetaling pr. mnd.: 3 % (min. 250 kr)

Eff. rente 24,6 %. 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 877 kr