Test av Manchester United Visa kredittkort

Manchester United Visa kredittkort
Karakter

Test av Manchester United Visa kredittkort

Karakter

Aldersgrense: 18

Kredittgrense: 100 000

Responstid:

Eff. rente 24,6 %. 35.000 o/12 mnd. Kostnad: 4349. Totalt: 39.349

Aldersgrense

18 år

Kredittramme

Inntil 100 000 kr*

Rentefrihet

40 dager

Årsavgift

0 kr

Kontaktløs

Ja

Smartbetaling

Apple, Fitbit og Garmin Pay

Låneeksempel: Eff. rente 24,6 %. 35.000 o/12 mnd. Kostnad: 4349. Totalt: 39.349
Hvem kan dette kortet være ment for mon tro? Som navnet kanskje indikerer er Manchester United Visa myntet på fanskaren av den røde delen av byen. Kortet kommer via den spanske giganten Santander Consumer Bank, og er i likhet med aktørens andre kort tilknyttet det velkjente fordelsprogrammet Kickback.

Men kan man egentlig kalle det et supportkort om det ikke har passende rabatter? Jeg sier nei, og det ser ut til at Santander sier seg enig. Med Manchester United Visa får du nemlig en rekke rabatter på relaterte produkter, restaurantbesøk og hendelser. Der i blant ti prosent rabatt på medlemskap i supporterklubben og på ulike arrangementer ved klubbens hjemmebane Old Trafford, eller drømmenes teater som den kalles i de indre kretsene.

Kredittkortet kan også skilte med reise- og avbestillingsforsikring inkludert i prisen, samt egenandelsforsikring for leiebil. I og med at kortet legger opp til en god del reising over dammen er dette fort gunstige ting å ha med seg på ferden.

Fordeler gjennom Kickback

Foruten om de Manchester United-relaterte rabattene får du også tilgang til Santander Consumer Bank sitt egne Kickback-program. Kort og godt er dette en fordelsportal for netthandel, som fungerer på akkurat samme måte som en cashback-ordning. I begge disse tilfellene får man penger tilbake på kontoen ved varekjøp i utvalgte nettbutikker.

Begge ordningene fungerer uansett i praksis på samme måte. Dersom man handler et produkt via nett, får man tilbakebetalt deler av summen i form av en prosentandel eller som et konkret kontantbeløp. Kickback er dermed ingen direkte rabatt som trekkes fra beløpet, men snarere en ordning som gir deg penger tilbake ved handling i utvalgte nettbutikker. Enkelt og greit.

Reis trygt

Når du så endelig får tatt pilegrimsreisen til ditt kjære Manchester, gjør du lurt i å betale minimum halvparten av reisens totale transportkostnader med kredittkortet. Da aktiverer du nemlig kortets reise- og avbestillingsforsikring automatisk, som samtidig innebærer at du har en bekymring mindre.

Forutsetningen for at denne forsikringen skal være gyldig er at reisen starter og avsluttes i Norge, og den er da gyldig for reiser på inntil 90 dager. I tillegg til deg selv dekker forsikringen også inntil tre medreisende, samtidig som det er verdt å merke seg at forsikringen har en egenandel på 500 kroner.

Som en ekstra gulrot får man også egenandelsdekning for leiebil inkludert i reiseforsikringen, som fort er en meget gunstig fordel om du har tenkt å leie deg bil. Denne forsikringen forutsetter at du betaler rubbel og bitt av leiebilavtalen med kredittkortet, og så lenge dette er på plass, gjelder den for leie av bil i både inn- og utland de første 14 dagene av leieperioden. Forsikringens dekningsgrad er på inntil 20 000 kroner per skade, og maksimert til 40 000 kroner per år.

Fordeler

 • Manchester United-relaterte rabatter
 • Reise- og avbestillings- og egenandelsforsikring for leiebil inkludert
 • Gunstige rabatter gjennom fordelsprogrammet Kickback
 • Mulighet for tilleggsforsikringer
 • Støtter Apple og Fitbit Pay

Ulemper

 • Ugunstige rente- og gebyrvilkår
 • Høyt gebyr ved uttak av kontanter i både inn- og utland

Betingelser

 • Du må ha fylt 18 år
 • Du må være norsk statsborger
 • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Rabattordninger

Manchester United Visa byr på en rekke rabatter og bonusordninger, og kanskje spesielt for den ihuga supporteren av de røde djevlene. Under kan du se en oversikt over samtlige fordeler man oppnår ved å benytte kortet:

 • Santander Kickback: Muligheter for å få penger tilbake ved netthandel
 • DealPass: Opptil 25 % rabatt på over 300 spisesteder
 • Tickets Hotline: Muligheten for å være med i trekningen av billetter til hjemmekamper på Old Trafford gjennom hele sesongen
 • 20 % rabatt på stadion- og museumsturer på Old Trafford
 • 10 % rabatt på medlemskontingent i den offisielle supporterklubben
 • 10 % rabatt gjennom United Direct, som er Manchester United sin egen nettbutikk
 • 10 % rabatt på Megastore på Old Trafford
 • 10 % rabatt på mat og drikke i Red Café på Old Trafford

Forsikringer

Med Manchester United Visa fra Santander Consumer Bank har du til enhver tid reise- og avbestillingsforsikring inkludert i prisen, så lenge du betaler minimum halvparten av reisens totale transportkostnader med kredittkortet.

Utover dette må også reisen startes og avsluttes i Norden, og for innenlandsreiser kreves det minimum én overnatting eller at man har benyttet fly som transportmiddel. Når disse kravene er imøtekommet er den gjeldende for reiser på inntil 90 dager, eller 35 dager for reiser med åpen retur, for deg og din familie eller inntil tre andre medreisende.

Det er også viktig å være oppmerksom på at reiseforsikringen ikke er gjeldende for personer over 70 år på reiser over 21 dager, mens avbestillingsforsikringen ikke gjelder for personer som er fylt 75 år. Det samme gjelder ved reisesyke og hjemtransport. Ulykkesforsikringen gjelder ikke for personer som har fylt 70 år, og gir redusert erstatning for personer over 67 år.

Type forsikring: Inkludert forsikring

Inkludert i reiseforsikringen har du også egenandelsforsikring for leibil, og for at denne skal være gyldig må du betale leieforholdet i sin helhet med kredittkortet. Dekningen gjelder da for de første 14 dagene av leieperioden, men ikke for glasskader.

Forsikringen dekker sikredes egenandel med inntil 20 000 kroner per skadetilfelle, maksimert til 40 000 kroner per år ved skader forårsaket av enten kaskoskade eller tyveri av kjøretøy. Samtidig er det også verdt å merke seg at det maksimalt gis erstatning for to skadetilfeller per kortholder per år.

Type forsikring: Inkludert forsikring

Betalingsforsikring dekker dine månedlige forpliktelser til å nedbetale kredittkortgjelden din, mer konkret 7 % av din utestående saldo over en periode på fire måneder. Erstatning utbetales ved sykemelding i mer enn 60 dager, permisjon eller fullstendighet arbeidsledighet i mer enn 60 dager eller ved sykehusopphold i mer enn 5 dager for selvstendig næringsdrivende.

Om du fremdeles skulle være syk eller arbeidsledig etter 150 dager innfris den utestående saldoen i sin helhet, beregnet fra dagen før hendelsen inntraff. Maksimal grense for utbetaling per måned er 10 500 kroner. Ved kritisk sykdom eller dødsfall innfris hele den utestående saldoen i form av en engangserstatning på inntil 150 000 kroner.

Type forsikring: Betalt tilleggsforsikring
Pris: 1 % av din månedlige utestående saldo

Med ID-tyveriforsikring er du forsikret for inntil 1 million kroner ved tilfeller av ID-tyveri, en sum som er med på å dekke kostnader knyttet til juridisk bistand og administrative utgifter. Forsikringen gir også bistand til å forebygge ID-tyveri, samt igangsette tiltak for å forhindre ytterligere misbruk.

Type forsikring: Betalt tilleggsforsikring
Pris: 25 kr/mnd

Med helseforsikring fra Santander Consumer Bank er du sikret rask behandling etter henvisning fra lege, slik at du både unngår langvarig behandlingstid og helsekø. Forsikringen garanterer også for rask spesialistvurdering, behandling og opptrening, samt at den dekker kostnader til behandling, reise og lignende. Du får egen kontaktperson og tilgang til noen av verdens ledende sykehus/medisinske eksperter.

Forsikringen utstedes gjennom Vertikal Helse og kan tegnes av alle kortinnehavere som har medlemskap i den norske folketrygden. Ei heller stilles det noen krav til å vise frem en helseattest.

Type forsikring: Betalt tilleggsforsikring
Pris: 219 kr/mnd

Som kortholder hos Santander Consumer Bank har du også muligheten til å tegne deg advokatforsikring. Denne kan bistå med inntil 15 timers juridisk rådgivning og advokatbistand innen områder som familierett, arverett, forbrukerkjøp, fast eiendoms rettsforhold, naboforhold og ID-tyveri.

Dersom du velger å tegne deg advokatforsikring inkluderer denne også ID-tyveri- og forbrukerkjøpsforsikring, som vil si at du ikke trenger å tegne disse ved siden av.

Type forsikring: Betalt tilleggsforsikring
Pris: 169 kr/mnd

Hva er din erfaring med Manchester United Visa kredittkort?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Manchester United Visa kredittkort
Average rating:  
 0 reviews
Manchester United Visa kredittkort

Vår vurdering av kredittkortet: Karakter

Generelt
Årsavgift
0 kr
Kredittgrense
100 000 kr*
Rentefrihet
40 dager
Kontaktløshet
Ja
Smartbetaling
Apple, Fitbit og Garmin Pay
Bruk i Norge
Varekjøp
0 kr
Kontantuttak i minibank
40 kr + 1 % av sum
Kontantuttak over skranke
40 kr + 1 % av sum
Bruk av posttjenester
40 kr + 1 % av sum
Bruk i utlandet
Varekjøp
0 kr
Kontantuttak i minibank
40 kr + 1 % av sum
Kontantuttak over skranke
40 kr + 1 % av sum
Valutapåslag
1,75 %
Renter
Nom. rente
21,5 %
Eff. rente
24,6 %
Varekjøp og uttak
Varekjøp i inn- og utland
Inntil disponibelt beløp av kredittgrense
Kontantuttak i inn- og utland
10 000 kr/døgn og uke
Øvrige gebyrer
Erstatningskort
99 kr**
Elektronisk faktura
0 kr
Papirfaktura
40 kr
Kopi av faktura
20 kr
Kopi av faktura
20 kr
Nødkort- og kontanter
250 kr
Overtrekksgebyr
125 kr
Purregebyr (1. varsel)
70 kr
Inkassovarsel (2. varsel)
70 kr
Bet. oppfordring (3. varsel)
210 kr
Forsinkelsesrente
9,25 %
Adm. geb. ved inaktivitet
149 kr
Min. innbetaling per måned
4 % (min. 300 kr)
* Initiell grense på 50.000, som senere kan økes
* Gratis ved rebestilling og ordinære fornyelser